Hur man stänger av eller slår på AirPods Pro 2 laddningsfodral

0
66
Hur man stänger av ljudet i laddningsfodralet

Apples nyligen lanserade AirPods Pro 2 erbjuder mycket fler funktioner än sina föregångare. En av de betydande uppgraderingarna exklusivt för de nya knopparna är dess laddningsfodral. Den har nu en högtalare som spelar en ljudsignal för specifika varningar.

Om du tycker att det hörbara ljudmeddelandet från AirPods Pro 2-laddningsfodralet är onödigt och distraherande kan du alltid stänga av det. Så här gör du.

Vad indikerar AirPods Pro 2-laddningsfodralets ljud?

Apple har lagt till ett lager av nya funktioner till AirPods Pro 2 med det kraftfullare H2-chippet. Den har förbättrad ljudkvalitet och förbättrad 3D-lyssningsupplevelse med Personalized Spatial Audio.

Du kan också enkelt hitta din AirPod Pro 2. Till skillnad från andra modeller kan du se var och en av dina knoppar och laddningsfodralet separat på Find My-appen.

Men det som skiljer AirPods Pro 2 från sin föregångare är uppgraderingarna som Apple lagt till fodralet. Den nya U1-tekniken låter dig spåra ditt laddningsfodral med Precision Finding genom Find My.

Inte bara det, utan det omkonstruerade AirPods Pro 2-fodralet har nu en högtalare i fodralet längst ner på fodralet, som låter dig hitta den snabbare genom att spela höga toner. Högtalaren avger även toner när:

  • Laddningen har börjat.
  • Du kopplar ihop den med en enhet.
  • Din AirPods Pro 2 har låg batterinivå.

Så här inaktiverar du ljud från AirPods Pro 2-laddningsfodralet

  1. Se till att din AirPods Pro 2 är ihopparad och ansluten till din iPhone eller iPad.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Knacka [your names]s AirPods Pro 2 precis under ditt namn.
  4. Rulla ner tills du hittar Aktivera laddningsfodralljud, som är aktiverat som standard. Stäng av den.
Så här stänger du av ljudet från AirPods Pro 2-laddningsfodralet
Källa: MacRumors

Avslutar…

AirPods Pro 2 rockar med sitt nya U1-chipdrivna laddningsfodral. Högtalaren i fodralet är inte bara till hjälp för att hitta felplacerade fodral, utan den kan även varna dig om dagliga åtgärder som parning och laddning.

Vad tycker du om laddningsfodralets ljud? Är du ett fan eller vill du hellre inaktivera det? Låt oss veta dina tankar nedan!

Läs mer:

  • Bästa fodral för AirPods Pro 2
  • Så här ansluter du AirPods och AirPods Pro till Android
  • Vilka AirPods har jag? 7 sätt att kontrollera din AirPods-modell

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here