iRobot lanserar Roomba Combo j7+ dammsugare med infällbar mopper

0
17
© iRobot / Skärmdump av: NextPit

Från anti-trassel till att upptäcka husdjursbajs, dammsugare får aldrig slut på idéer. På samma sätt vill iRobot sätta sin prägel på sitt namn på de hårda golven. Den nya iRobot Roomba Combo j7+ lanseras utrustad med en automopper och siktar på att få en riktig 2-i-1 robotdammsugare.

TL;DR

  • iRobot lanserar Roomba Combo j7+ med helt infällbar mopper.
  • Roomba Combo j7+ har en dockningsstation för automatisk tömning.
  • iRobotos Roomba Combo j7+ säljs för $1099.

iRobots Roomba Combo j7+ är en uppgraderad version av förra årets Roomba j7+ robotdammsugare. Monikern “Combo” indikerar att det är mer än att bara suga upp smuts och damm utan också en riktig robotmoppare. Enheten levereras med en moppdyna fäst vid de infällbara armarna som fäller ut eller döljer dynan vid behov. Den fungerar genom att detektera hårda ytor för att aktivera moppern och dras sedan tillbaka innan den kliver in i mattor och mattor.

AI-teknik som känner igen upp till 80 objekt

Roomba Combo j7+ har PrecisionVision Navigation som gör att den kan känna igen och undvika hinder som sträcker sig från husdjursbajs till snören och skosnören. Dessutom används dess laserbaserade AI-navigering även i kartläggningsrum och ger rekommendationer för utökade rengöringszoner.

iRobot Roomba Combo j7+ med infällbar mopper

iRobot Roomba Combo j7+ 2-i-1 dammsugare kommer med en infällbar mopper. / © Skärmbild av: NextPit

Dessutom körs robotdammsugaren på den senaste iRobot OS 5.0 och är kvalificerad för framtida mjukvaruuppgraderingar. Både Amazon Alexa och Google Assistant smarta hemplattformar stöds utöver de 600 röstkommandona. Dessutom fördubblar iRobot sin integritet och kunddataskydd. Varumärket säger att det strävar efter ett TÜV SÜD Cyber ​​Security Mark för Roomba Combo j7+.

Roomba Combo j7+ dockningsfunktioner och priser

Som de flesta robotdammsugare får iRobot Roomba Combo j7+ en automatisk tömningsdocka som heter Clean Base som kan hålla smuts i upp till 60 dagar. Däremot saknar den självrengörande och vattenpåfyllningsfunktioner som finns från andra medföljande dockor som på Xiaomi Mijia All-Round 1S robotrengörare.

iRobot säljer redan Roomba Combo j7+ för $1099 på deras hemsida och kommer att börja levereras den 4 oktober. 2-i-1-dammsugaren och moppern är på väg till andra marknader som Kanada och Europa, från och med nästa månad.

Vad är dina tankar om att robotdammsugare blir mer intelligenta och kapabla? Kommer de att helt ta över hushållsstädningen i framtiden? Låt oss veta dina tankar.

Källa:
jag robot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here