nextpit ändringar: Vad finns bakom den nya logotypen?

0
32
NextPit 2023-logotypen
© bongkarn / Adobe Stock / nextpit

Vad fort tiden går! Det har redan gått fyra år sedan vi tog det stora steget från AndroidPIT till NextPit (och från och med nu kommer det att vara nextpit; se nedan). Det handlar inte bara om Fonpit AG:s insolvens, utan också det faktum att “smartphones” som ämne har blivit allt mindre spännande för allt fler.

Det borde handla om mer än bara telefoner: smarta hem, personliga mobilitetsfordon, wearables, hörlurar och verken! Med andra ord, livsstilsteknik. Egentligen har ingen sten lämnats ovänd sedan dess. Utformningen av nextpit-hemsidan har förändrats i grunden, och vi har arbetat mycket med vårt innehåll och underhåll av det. Logotypen har dock förblivit densamma. Detta kommer också att förändras nu – vid sidan av många andra saker också.

Mindre optiska förändringar och ny logotyp

Du kanske inte har märkt det ännu, men det helt nya utseendet på nextpit lanserades idag. Förutom ett nytt navigeringsfält och några färgjusteringar i våra undermenyer, är den största visuella förändringen den nya logotypen. När allt kommer omkring är en helt ny logotyp länge väntad för oss. Det gamla A:t med P i är fortfarande en kvarleva från svunna dagar, och det har inte funnits tid att anpassa det på länge sedan.

Det är dags nu. Vi hade länge diskuterat internt om vår inriktning, våra mål och även om vad vi vill stå för. Under processen dök det gång på gång upp en viktig aspekt som vi haft alldeles för lite tid till de senaste åren men som vi ändå är väldigt stolta över: Vår gemenskap!

Logotypen ska också symbolisera detta. Cirkeln är en symbol för gemenskapen, fyrkanten bildar en slags spelknapp av den — och på något sätt fungerar den också som en pratbubbla. Det är framåtblickande samtidigt som det symboliserar multimediastrategin för vårt innehåll.

Får vi introducera “Engagement-knappen”?

Naturligtvis hjälper en logotyp inte till att föra våra läsare samman och bilda en gemenskap. Här på nextpit vill vi att användare ska kunna utbyta idéer. Ett första babysteg skulle vara den nya knappen som vi internt har döpt till förlovningsknappen. “Blixt” finns tillgänglig i både desktop- och mobilvy. Om du klickar på den öppnas en bar och ytterligare alternativ visas för användaren. Förutom en “Dela”-funktion och möjligheten att hitta en passande deal för den produkt som diskuteras, finns även möjligheten att lämna kommentarer direkt.

Innan en våg av motstånd sveper bort oss: detta är bara ett litet litet steg mot en mer sammanhållen gemenskap. Det finns dock redan några fler punkter och funktioner på nextpit (förresten, vi kommer att skriva med gemener från och med nu) som är speciellt avsedda för dig, kära gemenskap — och förhoppningsvis har en stimulerande effekt.

Läs gratis och helt annonsfritt på nextpit – utan någon annonsblockerare!

Du kanske inte var medveten om detta ännu. nextpit kan faktiskt läsas “lagligt” utan att några irriterande reklambanderoller dyker upp. Med utgångspunkt från en gemenskapsnivå (detta är siffrorna som du ser under profilbilderna) på 30, försvinner alla reklambanners automatiskt.

Hur når du nivå 30? OK, detta fungerar visserligen bara om du är en vanlig kommentator, loggar in ofta och framför allt får många “tack” från andra användare. Detta är dock lätt att uppnå, så oroa dig inte. Skriv därför med, få mycket “tack” – och få massor av kärlek från oss.

Nextpit-forumet: Inte allt, men vissa saker är fortfarande nya i juni

Hjärtat, själen och något som lever och njure (ja, jag vet att det inte låter lika trevligt som de två första terminerna) i vårt samhälle är naturligtvis nextpit-forumet. Mycket ansträngning har inte kunnat investeras under de senaste åren på grund av brist på resurser. Den har också åldrats under åren på många områden. Detta beror inte bara på teknik, som vi inte kan göra mirakel med just nu. Framför allt speglar strukturen inte längre vad nextpit faktiskt står för och vill stå för.

Idag har vi börjat ändra strukturen, stänga föräldralösa underforum och lägga till nya kategorier. Denna process kommer att ta ytterligare några dagar. Då vill vi ge alla trådar ett nytt hem och nextpit-gemenskapen kommer att ha en tydlig bild av vart forumresan är på väg.

Gå med oss, kommentera, ställ frågor eller hjälp andra! Det skulle vara jättebra ❤️.

…är det allt?

Oroa dig inte, kära kritiker — om det skulle bli några nu med det nya utseendet. Vi är seriösa och vi har en tydlig plan. Det kommer att komma massor av nya funktioner som kommer steg för steg för att blåsa liv till sajten. Inget av det är lätt och inget av det kommer att hända över en natt. Vi kommer dock att göra vårt bästa. Detta är det minsta vi lovar!

Vänligen håll kontakten med oss ​​och tack, kära nextpit-gemenskap, för att du finns.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here