Samsung retar Galaxy A54:s pro-nivå lågljuskamerafunktioner

0
12
NextPit Samsung Galaxy S23 recension
© NextPit

Detaljer och bilder om Samsung Galaxy A54 fortsatte att läcka ut. Dessa inkluderar den nyligen avslöjade prissättningen för den högsta mellanklassen och den billigare Galaxy A34. För att hålla intresset för enheten igång, och eftersom det ryktas om en nära förestående lansering, retar Samsung officiellt Galaxy A54 tillsammans med dess kamerafunktioner.

Under tillkännagivandet av Galaxy S23 (Plus) och Galaxy S23 Ultra som redan granskats av NextPit, framhävde sydkoreanerna trions funktioner för kamera med svagt ljus. Det verkar som att Samsungs Galaxy A54 också kommer att dra fördel av några av dessa tekniker, särskilt för att ta bilder på natten.

  • Hur man tar bort objekt och fotobomber från foton med hjälp av Google Photos på Android eller iPhone.

På Samsungs regionala webbplats tillåter företaget användare att registrera sig och få ett meddelande när telefonen blir officiell. Det retar också flera nyckelfunktioner hos Galaxy A54 som AMOLED-skärmen och lång batteritid. Dessutom visar den delvis de svarta och lila färgerna som bekräftar den fräscha designen som speglar Galaxy S23 (recension).

Samsung Galaxy A54 lågljuskamera

Samsung retar kamerafunktioner i svagt ljus på Galaxy A54. / © Samsung

Samsung Galaxy A54 lågljuskamera

Det kanske mest anmärkningsvärda från teasern är hur Samsung marknadsför Galaxy A54 i svagt ljus genom “Nightography”. Enheten kommer nämligen att innehålla Single Take och OIS, som båda är tillgängliga på förra årets Galaxy A53 vi testade. Men det är oklart om det finns nya effekter som lagts till med Galaxy A54:s version av Single Take eller om den kommer att ha premiumlägen som star trail via Astrophotography.

Baserat på flera källor är Samsung planerad att lansera Galaxy A54 och Galaxy A34 den 15 mars. Den dyrare mellanklassmodellen förväntas drivas av Exynos 1380-chipset och kommer med 8 GB RAM-minne på basvarianten. Båda kommande enheterna kan komma med högre prislappar.

Vilka funktioner söker du mest efter från en smartphone i mellanklassen? Är det en hög MP-kamera eller en snabb processor? Vi vill gärna höra dina svar i kommentarsfältet.

Via: FoneArena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here