Smartmis nya Humidifier Rainforest imiterar regndroppar och ljud

0
29
© Smartmi / Skärmdump av: NextPit

Smartmi, känd för sina smarta renare, presenterade en ny Apple Homekit-aktiverad luftfuktare. Som namnet antyder, imiterar Smartmi Humidifier Rainforest den naturliga avdunstningsprocessen tillsammans med ett transparent skal som visar vattendroppar. Den smarta luftfuktaren är redan listad på företagets globala webbplatser men är ännu inte prissatt.

TL;DR

  • Smartmi’s introducerar smart luftfuktare med naturlig befuktning.
  • Smartmi Humidifier Rainforest har också ett transparent skal och smarta assistenter.
  • Smartmi har ännu inte avslöjat lanseringen och prissättningen av Humidifier Rainforest.

Transparent design och dimmfri befuktning

Till skillnad från de flesta konventionella maskindämpare kommer Smartmi’s Humidifier Rainforest med en toppfyllningsdesign tillsammans med en kupol LED-skärm som visar vatten och relativa luftfuktighetsnivåer i realtid. Under det finns ett genomskinligt skal som påminner oss om en kaffebryggare. Det finns även ett inbyggt tvättbart luftfilter i botten. Enhetens volymkapacitet är tre liter eller tillräckligt för upp till 15 timmars kontinuerlig befuktning.

  • Missa inte: Bästa smarta luftrenare 2022

Humidifier Rainforest använder en dimmfri befuktningsprocess som är möjlig genom anpassad förångningsteknik. Smartmi använder luftjonisator som producerar naturlig anjon (negativa joner). Dessa typer av joner är i allmänhet mer effektiva för att avlägsna mycket partikelformigt material. Slutligen härmar enheten regnljud genom att använda en blandning av vitt brus för att underlätta sömnen.

Smartmi smart luftfuktare Rainforest

Smartmi Humidifier Rainforest kommer med kupol LED-display och toppfyllningsdesign / © Smartmi

Prissättning och smart assistentsupport

Precis som på den trådlösa Smart P2 Purifier, stöds röstassistenter för hem med Humidifier Rainforest. Den är kompatibel med Google Assistant, Apple HomeKit och Amazons Alexa. Smartmi Link-appen meddelar också användarna när det är dags för städning eller att fylla på vattentanken. Dessutom kan användare ställa in smart schemaläggning och timer med appen.

Det är oklart hur mycket Smartmi Humidifier Rainforest kommer att kosta. Däremot säljs den billigaste luftfuktaren från det Xiaomi-ägda företaget för $140. Lanseringen kan vara runt hörnet med tanke på att enheten redan är listad på Smartmis webbplatser inklusive USA, Kanada och Europa.

Via: Homekit
Källa:
Smartmi US

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here