Sugen på några gratisappar? Få dessa betalversioner gratis!

0
25
© NextPit

Varje vecka erbjuder NextPit dig ett urval av bra erbjudanden för mobilappar och spel för iOS och Android som normalt är betalda men som är tillgängliga gratis på tillfällig basis i Apple App Store och Google Play Store.

Den här listan över gratisappar uppdateras varje vecka med minst två veckoupplagor. Mellan publiceringstillfället och det ögonblick du läser den här artikeln är det möjligt att vissa ansökningar har blivit betalda igen. Google Play Store-kampanjer på appar är ganska lätta att förutse, men det är mer komplicerat med App Store-kampanjer, eftersom Apple inte anger hur länge rabatten gäller.

 • Följ vår kompletta guide för att hitta gratisappar för Android och iOS

Snabbtips: När du snubblar över en intressant app men inte har någon riktig användning för den ännu, varför inte bara installera appen? När du har gjort det tar du bara bort det från din enhet. På så sätt blir appen en del av ditt appbibliotek och du kan installera den igen gratis när du behöver den. Detta är en med rätta pålitlig metod för att dra full nytta av en kortlivad kampanj.

Tillfälligt gratis Android-appar i Google Play Butik

Android-appar för produktivitet/livsstil som är tillfälligt gratis i Google Play Butik

 • Enkel Nav Bar (0,99 USD): Om din smartphones virtuella navigeringsfält inte längre fungerar som det ska, eller om den fysiska är skjuten, så kanske den här appen kan erbjuda en anständig lösning.
 • Kontaktwidget (0,99 USD): Denna widget-app gör det möjligt att organisera dina favoritkontakter helt enkelt genom att placera dem i startskärmswidgeten. Det är som snabbval på steroider.
 • PockMed ($

  3.00
  ): Se till att din hälsa förblir organiserad oavsett vart du går med den här digitala journalappen för journaler, så att du kan förbereda dig för läkarkonsultationer utan att behöva gå runt i stora mappar.
 • Text till tal ($0,99): Konvertera text till tal med denna fiffiga lilla app, så att dina ögon kan ta en paus och dina öron göra det tunga lyftet när du behöver ta en paus.

Android-mobilspel tillfälligt gratis i Google Play Butik

 • Peppa Pig: Glad Mrs Chicken ($3,99): Följ med Peppa Pig och vänner när de spelar Happy Mrs Chicken. Detta är ett spel för barn som bör hålla dem sysselsatta på sina respektive enheter medan du distraherar dig själv med andra uppgifter.
 • Heroes Infinity Premium (0,99 USD): Det här är ett action-RPG som borde kunna hålla dig sysselsatt när du hackar och skär dig igenom fängelsehålor och många monster, och stiger upp i nivå för att bli mer kraftfull på vägen.
 • Prepositions Test Pro ($1,99): Vill du förbättra dina kunskaper i det engelska språket? Övning ger färdighet, och det gör spel också. Den här appen hjälper dig att placera prepositioner i en mening.
 • Truth or Dare Pro (0,99 USD): Ett spel som normalt spelas på fester med sprit till uppgången, saker och ting kan snabbt bli rasande. Skaffa den digitala versionen gratis!
 • Nytt Princes Dress Up Game (2,49 USD): Det finns alltid fantasin att leva som en prinsessa, såvida du inte är det, förstås. Men för miljarder människor världen över är det enda andra sättet att leva ut en sådan fantasi genom en app som denna!
 • Requens (0,99 USD): Zen, en kattrobot från det förflutna, är huvudpersonen i det här plattformsspelet där du måste lösa skändliga pussel längs vägen för att gå vidare till nästa nivå!
 • Extreme Mini Fun Car Racing 3D (2,49 USD): Kommer du ihåg dagarna när du var liten och älskade att leka med Hot Wheels-bilar? Varför inte tävla i en digital värld med det här spelet istället?

Tillfälligt kostnadsfria iOS-appar i Apple App Store

Dessa iOS-appar för produktivitet/livsstil är tillfälligt gratis i Apple App Store

 • Kintsugi (24,99 USD): Skriv ner dina tankar i den här digitala journalen, där nya insikter förhoppningsvis kommer att få dig att bli en bättre version allt eftersom tiden går.
 • BG färg (2,99 USD): Skapa över 40 typer av förinställda tapetfärger för att piffa upp din nya iPhone, istället för att lita på samma gamla saker.
 • Fotovalv (5,99 USD): Dölj riskabla bilder eller i princip andra bilder som du inte vill att andra ska se på din iPhone med den här appen som lägger till mer än bara ett enda lager av skydd mot omotiverad visning.
 • Klistermärke skapare ($4,99): Dabbar du mycket på plattformar för snabbmeddelanden? Om du svarade jakande, varför inte piffa upp dina svar med klistermärken med den här appen?

iOS-spelen är tillfälligt gratis på Apple App Store

 • MyDream Universe ($4,99): Detta sandlådespel låter dig leka med planeter, väcka dem till liv och i princip spela rollen som en gud.
 • Liten löpare ($1,99): Detta är ett oändligt löparspel där du guidar en pixlad figur för att ta sig igenom nivån Mario-stil.
 • Sarcoph ($0,99): Det här är ett action-skräckspel som säkerligen kommer att hålla dig på kanten av din stol eftersom du behöver hitta fem idoler för att fly från huset – men det finns mörka krafter som kommer att försöka stoppa dig!
 • Escape from Crimson Manor Ep. 1 ($1,99): Detta pusselspel kommer att se dig försöka fly från en viktoriansk herrgård, men det finns många utmaningar att övervinna innan du kan ta dig ut!
 • Peppa Pig: Glad Mrs Chicken ($3,99): Precis som Android-motsvararen går du med Peppa Pig och vänner när de spelar Happy Mrs Chicken. Detta är ett spel för barn som bör hålla dem sysselsatta på sina respektive enheter medan du distraherar dig själv med andra uppgifter.
 • Buzz för att vinna (0,99 USD): Framstå som ett spännande kortspel, testa dina reflexer när du försöker slå dina motståndare till summern genom att plocka upp 4-i-a-slag, en färg, en stege, en stege eller en royal flush!
 • Vilda västern skjutspel 2021 (9,99 USD): En tredjepersonsskjutare som erbjuder smidiga kontroller och realistiskt roligt spel. Om du hatar clowner är det här det perfekta spelet för att få din revansch genom att skjuta på dem.
 • Helikopter Rescue Team Game (0,99 USD): Spela rollen som en hjälte när du räddar människor i nöd via din helikopter. Naturligtvis kommer uppdragen att bli allt svårare och mer utmanande när du går framåt.

Vad tycker du om vårt urval den här veckan? Hittade du andra intressanta applikationer eller spel i Google Play Store eller Apple App Store? Dela gärna dina godbitar i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here