Ta anteckningar, kolla krypto på dina iOS- och Android-telefoner med dessa 5 bästa appar i veckan

0
10
Topp 5 appar COM
© NextPit

Om det finns en sak med appvärlden så är det bara hur spännande saker kan bli med olika appar som släpps varje vecka. Den här veckan kanske du vill prova handhållna ritningar eller lösa pussel med Stuffo, en robot som bor på en planet fylld av pussel. Det är bedrägligt beroendeframkallande när du arbetar dig igenom alla 65 nivåerna och flyttar rutor för att lämna nivån. Oavsett om du har en lång, avkopplande helg över eller är fullspäckad med aktiviteter, kommer dessa appar att berika din smartphoneanvändning. Följ med oss ​​när vi utforskar de bästa apparna som du kan testa att installera den här veckan!

Tänk på att den här artikeln skiljer sig från vår “Veckans gratis appar”-utgåva som publiceras två gånger varje vecka. Vi gör mer än att bara läsa om dessa appar och kolla in dem noggrant genom att ladda ner och installera dem individuellt. Vi undersöker också noggrant varje app för att säkerställa att den inte har några oönskade köp i appen eller lömska metoder för datainsamling som riskerar vår integritet.

Den här artikeln publiceras varje vecka, så du kan alltid kolla in våra tidigare “Topp 5 appar”-berättelser för att se om det är något du kan ha missat. Den här veckan har vi inkluderat ett rörande spel som utspelar sig i en ödelagd värld som du inte vill missa. Utan vidare, här är våra toppval för veckan!

Soundclub (Android och iOS)

Nu när låsningar är nästan över hela världen, är det dags att gå ut till solskenet och festa som det är … ja, 1999? Soundclub är en app som låter dig upptäcka över 5 000 musikfestivaler och 1,2 miljoner artister som bedriver sin handel runt om i världen. Med andra ord, det här är en musikfestivalapp som ger dig möjlighet att köpa biljetter, läsa och lämna recensioner och kolla in kommande laguppställningar, bland annat.

All information i Soundclub uppdateras i realtid, och du kan filtrera och se all musikfestivalinformation på ett ögonblick. Naturligtvis måste du först logga in med ett konto, notera dina preferenser och presenteras med en kurerad lista över artister och kommande konserter. Genom att trycka på artisten kommer till och med att visa deras Spotify-låtar längst ner … snyggt!

  • Pris: Gratis / Annonsering: Ja / Inköp i appen: Ja / Konto: Obligatoriskt
Topp 5 appar - SoundClub

Soundclub visar dig en lista över artister och deras kommande konserter i ett lättöverskådligt format. / © NextPit

Wacom Notes (Android)

“Åh nej, inte en annan anteckningsapp!” Hör av dig först innan du hoppar över det här. Wacom är som bekant en av de välkända aktörerna när det kommer till tablet- och bläckindustrin. Behöver du verkligen en annan anteckningsapp? Wacom-fans, de som är nyfikna och inte har råd med Galaxy S23 Ultra kan plocka upp Wacom Notes som är speciellt designade för att ta ner handskrivna anteckningar.

Heck, den stöder till och med Chromebooks, vilket gör den till en användbar app för utbildningslinjen. Dessutom, när du registrerar dig för ett användarkonto, finns det en not-till-text-konverterare som översätter allt du har skrivit ner till maskinskriven text för enkel manipulation senare. Den här funktionen fungerade tillräckligt bra även om jag trodde att jag hade gjort mitt bästa för att efterlikna en läkares handskrivna recept. Det är grundläggande och funktionellt, så förvänta dig inte något mer än så.

  • Pris: Gratis / Annonsering: Inget / Inköp i appen: Inget/ Konto: Krävs inte
Topp 5 appar - Wacom Notes

Från enkla slingor till utarbetade anteckningar, du kan göra allt på Wacom Notes. / © NextPit

Kryptoanalogi (Android)

Kryptovaluta brukade vara biets knän med alla och deras morföräldrar som investerade i något så immateriellt och svårt att förstå. Det har verkligen sett en hel del toppar, medan många andra har sett sina besparingar gå upp i rök i den stora kryptokraschen förra året. Om du fortfarande har lite hud i spelet, kanske Crypto Analogy kan vara till någon hjälp.

Detta är en kryptovalutaforskningsapp som listar alla kryptovalutor som du är intresserad av. Vill du veta vilken som har presterat bättre på senare tid? Enkelt, jämför bara två olika kryptovalutor med ett enda svep, där växelkursen kommer att visas.

Precis som en aktiespårningsapp kommer Crypto Analogy också med en kryptoprisspårare så att du kan hålla koll på dina investeringar. Inkluderat är en ordlista där du kan lära dig mer om kryptovaluta förutom myntstatistik. Även för en kryptonybörjare som jag var det extremt enkelt att använda appen med dess rena layout och korrekt visade information. Om du vill låsa upp andra funktioner, teckna gärna ett abonnemang men gratisversionen är mer än tillräckligt för en nybörjare att scenen.

  • Pris: Gratis / Annonsering: Inget / Inköp i appen: Ja (0,99 USD/månad – 6,99 USD/år) / Konto: Obligatoriskt
Topp 5 appar - Crypto

Vill du hålla koll på din kryptovalutainvestering? Den här appen får jobbet gjort. / © NextPit

Zedge (Android och iOS)

Android handlar om anpassning, så här är en app som ger en glimt av Android även för iOS-användare. Zedge råkar vara en app för tapeter, ringsignaler, meddelandesignaler och larmtoner som öppnar dörren till en helt ny värld av anpassningsalternativ för att justera din enhet på ett sätt som verkligen är du.

När allt kommer omkring vill du inte att din smartphones startskärm och ikon plus widgetlayout ska se ut som de andra 99,99 % av människorna där ute, eller hur? Dessutom erbjuder Zedge reklamartiklar då och då, så att din smartphone har ett tema som passar årstiderna, oavsett om det är Halloween, jul eller andra festliga tillfällen.

Om du är motvillig till köp i appen och annonser som är klistrade överallt du vänder dig, då är Zedge inte för dig. Men det är här du fattar det noggranna beslutet att välja mellan ett fräscht nytt utseende för din smartphone då och då på bekostnad av att vada genom ett annonsladdat gränssnitt. Avvägningen är nästan en självklarhet för vissa, eller hur? Att skaffa premiuminnehåll kommer att kräva att du lägger ut lite pengar, men varför inte prova 7-dagars provperioden och se om detta passar din personlighet.

  • Pris: Gratis /Reklam: Ja / Inköp i appen: Inget / Konto: Krävs inte
Topp 5 appar - Zedge

Håll din smartphone fräsch med Zedge. / © NextPit

Stuffo The Puzzle Bot (Android och iOS)

Känner du för att reta din hjärna den här veckan? Varför inte göra det på ett gulligt sätt med Stuffo The Puzzle Bot! Detta är ett väldigt sött spel som går tillbaka till det tidiga 90-talet med mycket pixeliserad grafik. Du spelar rollen som huvudpersonen Stuffo, som är en pusselbot som är på väg att dö ut.

Stuffo bor på en planet som är fylld med pussel att lösa. Kontrollerna är enkla och lyhörda, och hela spelet är extremt lätt att dyka in i utan en alltför brant inlärningskurva. Naturligtvis kommer det att finnas ögonblick då du kommer att bli stum, men låt det vara ifred och återvänd till spelet senare, och du kommer med största sannolikhet att kunna lista ut det och gå vidare.

Pussel löses genom att klättra på block av olika storlekar, skjuta och teleportera dem så att du kan lämna nivån. Utvecklaren har hittills inkluderat 65 nivåer, och det finns planer på att inkludera fler i framtiden. Fick älska nedtempo-beatsen i originalsoundtracket som är konstigt lugnande.

  • Pris: 3,49 USD / Annonsering: Inga / Inköp i appen: Inget / Konto: Krävs inte

Det var allt för veckans erbjudanden! Vad tycker du om veckans topp 5 appar i veckan jämfört med vad du har i åtanke? Fortsätt, ge dem en chans och dela dina tankar om det i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here