Veckans gratis Android- och iOS-appar

0
24
NextPit-appar
© nextpit

Sätt igång din vecka med NextPits utvalda gratisappar och spel från Google Play och Apple App Store. Vanligtvis betalda, ta dem gratis på iPhone och Android nu! Uppdateringar två gånger i veckan.

Vanligtvis är dessa betalappar på Google Play och Apple App Store som kräver att du ponnyar lite pengar. Tack och lov då och då finns det utvecklare som bestämde sig för att vara generösa genom att göra sina appar tillgängliga för massorna gratis. Det här är vad vi gör två gånger i veckan – leta igenom Google Play Store och Apple App Store för att leta efter de bästa fynden.

Observera att även om listan över appar här är gratis från och med publiceringen, tenderar dessa erbjudanden att löpa ut utan vederbörlig varning baserat på utvecklarens nycker och fantasi. Kampanjperioden för appar på dessa plattformar kan vara både oförutsägbar och kan sluta plötsligt.

NextPit säkerställer inga lågklassade appar i vår gratislista, men till skillnad från våra topp 5 appar i veckan är dessa inte alla testade. Gör personliga undersökningar innan du laddar ner, eftersom vissa kan ha dolda kostnader.

 • Missa inte detta: Så här hittar du gratisappar för Android och iOS

Tips: Om du hittar en intressant app på vår lista men inte behöver den nu, installera och radera den. Detta sparar det i ditt appbibliotek, så att du kan installera det gratis senare, även efter att kampanjen är slut.

Android-appar tillgängliga gratis under en begränsad tid

Android-appar för produktivitet och livsstil

 • SUI File Explorer Pro [4.1-stars / $1.99]: Vill du prova något annat förutom din filutforskarapp? Den här är lätt att navigera och förstå.
 • Boundo: App API Checker [4.1-stars / $0.99]: Den här appen kontrollerar Android API-nivån för alla appar och APK-filer på din enhet, inklusive smartklockor.

Android-spel

 • Slå samman Cafe Premium [4.3-stars / $4.99]: Glöm diabetes, eftersom det här spelet kräver att du kombinerar redan söta godsaker till något sötare för att locka till folkmassorna!
 • Truth or Dare Pro [4.3-stars / $0.99]: Ett klassiskt partyspel som tar det digitala formatet. Du behöver inte längre hitta en fysisk flaska att snurra, eftersom den här appen får jobbet gjort.
 • Stunt Legend Epic Racing [4.5-stars / $0.99]: Kör din bil i en öppen värld i höga hastigheter utan att riskera att få ditt verkliga körkort indraget.
 • Cartoonite [4.3-stars / $0.99]: Ett racingspel i öppen värld där du bygger ditt fordon från grunden och kan välja mellan bilar till terrängmonster.
 • Timing Hero [4.1-stars / $2.99]: Ett RPG med hjältestridssystem som har 8-bitars retrografik. Säkert en som rullar tillbaka åren om du längtar efter Game Boy-titlar.

iOS-appar tillgängliga gratis under en begränsad tid

iOS-appar för produktivitet och livsstil

 • Meddelande [4.5-stars / $0.99]: Trött på att glömma saker? Använd den här appen för att lagra dina anteckningar som aviseringar istället.
 • RGB-tangentbord [4.5-stars / $1.99]: Förvandla ditt vanliga iOS-tangentbord till ett RGB-färgat med en knapptryckning.
 • Kalkylator Avancerad [4.4-stars / $0.99]: Istället för den grundläggande miniräknaren ser denna app till att du kan ägna dig åt mycket mer komplexa beräkningar än du någonsin kan tänka dig!
 • AI Anime Filter [4.7-stars / $4.99]: Vill du se söt ut som en japansk animekaraktär? Den här appen gör allt, förvandlar dina befintliga bilder till ack så söta bilder.
 • Flex skanner [4.8-stars / $0.99]: Skanna dokument och foton i PDF-format på din iPhone utan att behöva oroa dig för att ta bort vattenstämplar.

iOS-spel

 • Wild Wolf Simulator 3D [4.4-stars / $9.99]: Istället för att försöka fånga vargar, är du en varg och måste överleva genom att använda din list och list i detta mycket realistiska spel.
 • Cubesc: Dream of Mira [4.4-stars / $2.99]: Ett pusselspel som kräver att du leder Mira genom en myriad pussel för att hon ska kunna hjälpa sin bror i drömmar.
 • Neo monster [4.7-stars / $0.99]: Du samlar på små monster, tränar dem och hjälper dem att nå en nivå för att bli en bättre version av sig själva när de kämpar ut med andra monster. Låter det här bekant som en viss franchise?
 • Bandido [5.0-stars / $2.99]: En fånge tänker göra allt för att fly från sitt fängelse. Kan du stoppa honom i tid?
 • Raven Crow Flight Simulator 3D [4.5-stars / $9.99]: Hur känns det att flyga runt i frihet? Tja, du är en kråka i det här spelet, så lev ut livet som en kadaverfågel i det här spelet!

Det var allt för nu när det kommer till veckans gratisappar! Det är vår uppriktiga förhoppning att du hittar något som är värt att installera här, vare sig det är nu eller senare. Vad tycker du om vår lista den här gången? Ifall du letar efter några onlinespel för att väcka din spelaptit utan att behöva ha en internetanslutning, kolla in vår länkade historia nedan.

 • De bästa Android- och iPhone-spelen att spela offline

Vi vill gärna höra dina tankar om valen för den här helgen innan vi påbörjar en ny lista nästa vecka. Har du stött på några andra intressanta appar eller spel i Google Play Store eller Apple App Store? Dela dina rekommendationer med oss ​​i kommentarerna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here