WhatsApps nya funktion låter dig chatta med “dig själv”

0
20
WhatsApps nya funktion låter dig chatta med

WhatsApp har lanserat en ny funktion, ‘Skicka meddelande till dig själv,’ för alla med en stabil uppdatering, och med den här funktionen kan användare skicka meddelanden till sig själva på samma konto.

Även om företaget gjorde detta tillkännagivande officiellt i måndags, men det kommer att rullas ut gradvis, så det finns fortfarande många användare som inte får det, så här är hur du kan få det.

WhatsApps meddelande själv-funktion: Alla detaljer

WhatsApps meddelande till dig själv Alla detaljer

WhatsApp har testat den här Message Yourself-funktionen under de senaste fyra månaderna, och i oktober släppte företaget den här funktionen i Android 2.22.24.2 betaversionen för testning och feedback.

Och nu är den tillgänglig för alla användare av dess Android- och iOS-app. Denna funktion kan jämföras med Telegrams “Sparade meddelanden”, som används för samma typ av arbete men mindre än WhatsApps.

Eftersom du kan skicka viktiga anteckningar, webblänkar, dokument och röstanteckningar till dig själv med den här funktionen så att de kan stanna kvar i chatthistoriken.

Det kan också användas som ett verktyg för positivitet genom att prata själv eller skicka lite tacksamhet till dig själv i modereringschatten.

För att använda den här funktionen, gå till Ny chatt, som visas längst ner till höger på huvudskärmen, och hitta dig själv med taggen “Du” och börja chatta.

Om du fortfarande inte kan hitta den här funktionen i din app, så är du inte den enda, till och med; många andra användare fick det inte för när Metas WhatsApp-app får en ny funktion, så distribueras den långsamt till alla användare.

Och här är några enkla sätt att få den här funktionen, men det finns ingen säkerhet om du inte får den, så du måste vänta på den.

  • iOS-användare: Kontrollera appens uppdatering på App Store genom att söka efter den.
  • Avinstallera den och försök installera den från Play Butiks webbversion eller från en annan säker appbutik.
  • Ladda ner den senaste versionen av appen från den officiella webbplatsen med den här länken och installera den.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here