Xiaomi Mi Band 7: bild och pris läckte strax före lanseringen

0
84
Xiaomi Band 7 pris lanseringsdatum läckte smart tracker
© Xiaomi

Xiaomi har officiellt retat sin kommande fitnesstracker. Även om funktioner och specifikationer ännu inte är helt avslöjade ger teasern en inblick i designen av Xiaomi Mi Band 7. Samma dag tipsar också ett läckt foto om priset för Xiaomis nästa träningsband. Tyvärr har inga detaljer spilats ännu om den ryktade GPS-versionen.

TL;DR

  • Xiaomi retar upp den smarta träningsspåraren Mi Band 7.
  • Mi Band 7 kommer att presenteras den 24 maj tillsammans med Redmi Note 11T.
  • Xiaomi Mi Band 7 NFC-variant kan säljas för $40 lokalt i Kina.

Den sjunde generationen Xiaomi Mi Band kommer att lanseras den 24 maj i Kina tillsammans med Redmi Note 11T baserat på den officiella affischen. Vanligtvis släpper Xiaomi trackern i global skala kort efter – liknande hur Huawei gjorde med sitt eget Huawei Band 7 tidigare denna månad.

  • Huawei Band 6 vs Xiaomi Mi Band 6 – vilken är den bästa träningsspåraren?

Vad du kan förvänta dig av Xiaomi Mi Band 7

När det gäller specifikationerna ryktas Xiaomi Mi Band 7 ha en bredare OLED-skärm enligt dataloggfynd som vi har rapporterat tidigare. Det är dock ganska svårt att märka skillnaden med enbart den medföljande teaserbilden.

En annan förväntad förändring gäller batterikapaciteten. Mi Band 7 sägs få ett 250 mAh-batteri, vilket är dubbelt så mycket som 125 mAh som finns på Xiaomi Mi Band 6. Dessutom kan Xiaomi också lägga in ett nytt energisparläge och några fräscha urtavlor som kommer att stödja alltid- på funktion.

Prissättning och tillgänglighet

När det gäller pris sågs NFC-varianten för 269 kinesiska yuan – motsvarande 40 $. Det är säkert att säga att prissättningen för den globala versionen i Europa och i USA kommer att variera. För närvarande säljs icke-NFC Xiaomi Band 6 för $45 i delstaten.

Vi kommer sannolikt också att få reda på nästa vecka när den officiella globala releasen av Xiaomi Mi Band 7 utanför Kina kommer att äga rum. Naturligtvis ser vi också fram emot att se en GPS-färdig modell av nästa smarta träningsband från Xiaomi.

Kan den påstådda inbyggda GPS-funktionen övertyga dig att skaffa en Xiaomi Mi Band 7? Slå till oss i kommentarsfältet nedan.

Via: Gizchina
Källa:
iGeek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here