10 bästa gratis StockSnap-alternativ 2022

0
152
10 bästa gratis StockSnap-alternativ 2022

Låt oss erkänna. Arkivbilderna spelar en viktig roll i varje fotografs liv. Inte bara fotografer, utan stockbilder var lika avgörande för bloggare och webbdesigners.

Det kan dock vara svårt att hitta gratis stockfoton av hög kvalitet. Även om det finns gott om webbplatser som erbjuder gratis stockbilder, kommer du att bli förvirrad ju mer du bläddrar.

Låt oss ta exemplet med StockSnap, som har ett stort urval av vackra gratis stockbilder. Det fantastiska är att StockSnap täcker varje bildavsnitt från natur, abstrakt, teknik, datorer, etc. Inte bara det, utan webbplatsen lägger också till hundratals bilder varje dag.

Lista över 10 bästa gratis StockSnap-alternativ

Så om du är intresserad av att utforska sajter som StockSnap är den här artikeln för dig. I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa webbplatserna som StockSnap för att få gratis stockbilder. Så, låt oss kolla.

1. Pixabay

Pixabay

Pixabay är just nu den bästa och topprankade gratis stockbildwebbplatsen. Det bästa med Pixabay är att det har över 14 miljoner gratis stockbilder som du kan ladda ner gratis.

Inte bara det, utan Pixabay har också stockvideor, vektorer och illustrationer. Sammantaget är det den bästa gratis stockbildwebbplatsen idag.

2. Pexels

Pexels

Pexels är en annan bästa sida som StockSnap, där du kan ladda ner massor av högupplösta stockbilder gratis.

Gränssnittet för Pexels är ganska rent och välorganiserat, och det låter användare söka efter bilder med nyckelord. Inte bara det, utan precis som Pixabay har Pexels också en videosektion.

3. Brista

Brista

Burst är en ledande gratis bild- och filmwebbplats som du kan besöka just nu. Webbplatsen har en stor samling av gratis stockbilder. Sajten backas upp av Shopify, som är det ledande e-handelsföretaget.

Den enda nackdelen med sajten är att några av bilderna kräver att du loggar in med ett Shopify premiumkonto.

4. Unsplash

Unsplash

Tja, om du letar efter gratis bildwebbplatser där du kan ladda ner tekniska bilder till din blogg, kan Unsplash vara det bästa valet för dig.

Gissa vad? Varje foto som du hittar på Unsplash släpptes under CCO. Sajten är enormt populär bland bloggare och annonsörer.

5. LibreStock

gratis bilder ingen upphovsrätt

Tja, precis som StockSnap hittar du massor av högkvalitativa stockbilder på LibreStock. Det bästa med LibreStock är att det tar tag i gratis nedladdning och användning av bilder från populära bildsajter som Shutterstock, Pexels, etc.

Webbplatsen täcker många bildkategorier, inklusive digital, teknik, datorer, natur, etc.

6. Sköt om

Sköt om

Reshot är känt för sitt enorma bibliotek med handplockade gratis stockfoton. Bilderna som finns tillgängliga på denna webbplats var noggrant utvalda och perfekta för affärs- och personligt bruk.

Sajten är mycket populär bland bloggare och sociala medier-ansvariga. Så, Reshot är en annan bästa gratis bildwebbplats som StockSnap som du kan besöka just nu.

7. FoodiesFeed

FoodiesFeed

Om du äger en matblogg måste du bokmärka FoodiesFeed. Som webbplatsens namn antyder är FoodiesFeed tillägnad matälskare och fotografer.

På FoodiesFeed hittar du massor av högupplösta bilder av mat. Alla foton som delas på FoodiesFeed är gratis att ladda ner och använda.

8. Picografi

Picografi

Det är inte en bildwebbplats utan en blogg där fotografer delar med sig av sina fotografier. Det fantastiska är att alla bilder släpptes under Creative Commons CCO. Det betyder att dessa bilder kan användas gratis utan att ge några krediter.

Om vi ​​pratar om bilderna som finns på webbplatsen, täcker webbplatsen bilder av alla kategorier. Så om du föredrar kvalitet framför kvantitet, kan den här sidan vara den bästa för dig.

9. Picjumbo

Picjumbo

Picjumbo är en webbplats som låter dig ladda ner högkvalitativa bilder gratis. En professionell fotograf driver sajten och den täcker foton av olika kategorier.

Nästan alla bilder som du hittar på Picjumbo är gratis att ladda ner och använda för personligt och kommersiellt bruk. Dessutom kan du gå med i Picjumbo Premium för att få extra bilder direkt i din e-postinkorg.

10. Vecteezy

Vecteezy

Vecteezy är ett annat bästa StockSnap-alternativ på listan där du kan upptäcka och ladda ner fantastiska stockfoton gratis. Den har en dedikerad sektion som listar gratis foton för personligt och kommersiellt bruk.

Om vi ​​pratar om bildinnehållet så har Vecteezy bilder av olika kategorier som Djur & Vilda, Människor & Livsstil, Resor & Äventyr och mer.

Du kan ta gratis stockfoton för dina personliga och kommersiella projekt från dessa webbplatser. Om du känner till någon annan sådan webbplats, låt oss veta i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here