10 bästa levande bakgrundsbilder för Windows 10 (Wallpaper Engine)

0
135

Bästa Live Wallpapers för Windows 10 du borde prova!

Bästa levande bakgrundsbilder för Windows 10
Bästa levande bakgrundsbilder för Windows 10

Jämfört med de tidigare versionerna av Windows, den senaste versionen, erbjuder Windows 10 naturligtvis många anpassningsalternativ. Om du fortfarande har fastnat med den standardblå bakgrundsbilden i Windows 10, går du miste om djupet av anpassningsalternativet som operativsystemet erbjuder.

Du kan göra en hel del saker för att få din Windows 10-dator att se mer imponerande ut. Du kan till exempel ändra ikonpaket, ändra teman, applicera skal, etc. Av alla dessa anpassningsalternativ verkar det vara det enklaste att använda anpassad skrivbordsbakgrund.

Vad sägs om att använda levande bakgrundsbild eller videobakgrund på Windows 10? Att använda video eller GIF som bakgrund är en av de coolaste sakerna du kan göra med ditt operativsystem. Vad som är mer användbart är att det finns massor av live- och videobakgrunder tillgängliga för Windows 10 som du kan använda.

Lista över 10 bästa levande bakgrundsbilder för Windows 10 (Wallpaper Engine)

Därför kommer vi i den här artikeln att dela en lista över de bästa Live Wallpapers för Windows 10-datorer. Alla dessa live- och videobakgrunder samlades in från Wallpaper Engines verkstad, och alla var gratis. Så, låt oss kolla.

Hur använder man dessa levande bakgrundsbilder?

För att använda dessa levande bakgrundsbilder behöver du appen Wallpaper Engine. För de som inte vet är Wallpaper Engine ett verktyg som du kan köpa på Steam Store. Med Wallpaper-motorn kan du enkelt använda dessa tapeter.

Innan du utforskar listan över bästa levande bakgrundsbilder för Windows 10, rekommenderar vi att du läser vår artikel – Använd animerad GIF, levande bakgrund och video som skrivbordsbakgrund i Windows 10. Den andra metoden i den artikeln visar en steg-för-steg-guide om hur man ändrar bakgrundsbilder med Wallpaper Engine.

Nu när du vet hur du använder dessa Live Wallpapers, är det dags att utforska listan över bästa Live & video wallpapers tillgängliga på Wallpaper Engines verkstad.

1. Underbart landskap

Underbart landskap

Tja, Amazing Landscape är en av de bästa och vackraste naturtapeterna som du kan applicera på din PC. Detta är en avkopplande tapet som också har en ljudeffekt. Du kan enkelt ändra volymen eller stänga av musiken från bakgrundsinställningarna. Den levande tapeten är mycket populär på Tapetmotorns verkstad och den hade redan fått 252 kommentarer.

2. In the Snow – Anime

I snön - Anime

Om du är en anime-älskare som jag, kommer du att älska den här levande tapeten för Windows 10 säkert. Det är en enkel tapet som visar en tjej som tittar på snöfallet på en bakgård. Snöfallseffekterna ser verkliga ut. Den levande tapeten är 44 MB i storlek, och det är definitivt den bästa anime live tapeten som du kan ladda ner just nu.

3. Postapokalyptisk naturscen

Postapokalyptisk naturscen

Tja, Post Apocalyptic Nature Scene är en av de fantastiska levande tapeterna som du kan få på Wallpaper Engine. Den levande tapeten representerar en postapokalyptisk scen. Förutom de visuella effekterna har Post Apocalyptic Nature Scene även ljudeffekter som gör hela miljön mer verklig. Tapeten ser slät och mycket levande ut.

4. Forest River

Forest River

Tapeten Forest River är baserad på en skog där solen kastar sin stråle över ån. Videobakgrunden ser fantastisk ut, och den har även ljudeffekter. Genom tapetinställningarna kan du välja mellan olika ljudeffekter som flodljud, musikljud, etc. Den levande tapeten är gratis att använda och storleken är cirka 90 MB.

5. Animerad skogssnö

Animerad skogssnö

Det är en levande tapet i 4K som finns på Wallpaper Engines verkstad. Det är en naturtapet som representerar en vacker skog när det snöar. Animated Forest Snow är för dem som letar efter en förenklad naturbakgrund för att förvandla sitt skrivbord. Det har inga ljudeffekter, och det är ganska lätt på resurser.

6. Fantasi 4K

Fantasi 4K

Det är en 4K-bakgrund för din Windows 10-dator. Du kommer att älska denna levande tapet om du är ett stort Sci-Fi-fan som jag. Den levande tapeten föreställer en astronaut som sitter på månen och använder ett fiskespö för att fånga ett himlaobjekt. Den levande tapeten är 9 MB i storlek, och det är definitivt den bästa Sci-Fi 4K live tapeten som du kan använda idag.

7. Perfekt tapet

Perfekt tapet

Tja, Perfect Wallpaper är en levande tapet som kräver minst 640 MB för att installera. Men grejen är att den levande tapeten är ganska nära perfektion. Den levande tapeten för Windows ger visuellt ljud i flera stilar, anpassningsbara bakgrundsbilder, bildspelsbakgrunder, videobakgrunder, etc. Du kan också anpassa livebakgrunden för att visa väderrapporter, tid och datum, etc.

8. Aeolian av WLOP

Aeolian av WLOP

Om du letar efter Anime-bakgrund för din Windows 10-dator, kan Aeolian by WLOP vara det bästa valet för dig. Detta är en levande tapet för Wallpaper Engine som visar en anime-tjej med små visuella effekter och bakgrundsmusik. Filstorleken på Aeolian av WLOP är 215 MB, och den är en av de bästa i Anime-sektionen.

9. Vakna

Vakna

Detta är en av de unika videobakgrunderna som finns tillgängliga på Steam Workshop. Videobakgrunden är 110 MB stor, och den visar en anime-karaktär som vilar under havet. Taket visar en val och andra havsdjur som simmar tillsammans. Tapeten ger en vattenkänsla, och den ser bra ut på ett skrivbord.

10. Tittar på universum

Tittar på universum

Detta är en levande tapet som representerar en kaotisk värld där ute. Att titta på universum är vackert och unikt på sitt sätt. Tapeten är bara 12 MB stor, och den är ganska lätt på resurser.

Det här är de tio bästa live- och videobakgrunderna som finns tillgängliga som du kan använda på Wallpaper-motorn. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Om du har några tvivel relaterade till detta, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here