3 bästa Flash-stödda webbläsare för iPhone 2022

0
116
3 bästa Flash-stödda webbläsare för iPhone 2022
3 bästa Flash-stödda webbläsare för iPhone 2022

För de som inte vet är Adobe Flash ett multimediaprogram som används för att producera animationer, rika webbapplikationer, mobilappar, spel och inbäddade webbläsares videospelare.

Om du har läst tekniska nyheter regelbundet vet du kanske att Adobe officiellt hade avslutat Flash Player den 31 december 2020. Alla webbläsare kommer att ta bort Flash 2021 eller början av 2022.

Inte bara det, utan även de webbplatser som erbjöd flashbaserat innehåll som spel, animationer, etc., kommer nu att behöva leta efter alternativ. Nu när webbutvecklarna letar efter Flash-baserade alternativ kan det vara den bästa tiden att prova dessa spel för sista gången.

På Android kan du kolla in vår artikel – Flash Supported Web Browsers for Android för att spela flashspel på din mobil. Men om du har en iPhone eller iPad kommer du att stöta på lite problem. iOS-enheter stöder inte Flash-videor och spel som standard.

3 bästa Flash-stödda webbläsare för iPhone

Så, om du vill njuta av flash player på din iPhone, måste du använda webbläsare som stöder flash out of the box. Den här artikeln kommer att lista några bästa iOS-webbläsare som stöder flash-spelare. Låt oss kolla in.

1. Puffin Browser

Puffin Browser

Puffin Browser är en webbläsarapp för iPhone som kan spela upp flashbaserat webbinnehåll. Den här webbläsaren fungerar dock annorlunda.

Den renderar först Flash på en fjärrserver och strömmar sedan resultaten till din enhet. Så du kan förvänta dig långsam hastighet eller fördröjningar när du spelar spel eller videor. Du kan ladda ner Puffin Browser från App Store.

2. Onion Browser

Onion Browser

Tja, Onion Browser är en Tor-driven webbläsare med öppen källkod för iOS. Webbläsaren för iPhone ger dig tillgång till internet med fler säkerhets- och sekretessfunktioner utan extra kostnad.

Webbläsaren stöder flashvideor, men ibland kan den inte spela upp dem på grund av buggar. Du kan dock prova Onion Browser om du desperat vill spela upp flashvideor.

3. Snowbunny privat webbläsare

Snowbunny privat webbläsare

Även om appbutiksinformationen inte säger att den stöder Flash, kan den fortfarande enkelt spela upp lite flashinnehåll. Det är en mycket optimerad webbläsare för iPhone med många användbara funktioner.

Även om det inte är allt, kan det enkelt spela upp en del av det flashbaserade innehållet. Så, Snowbunny privat webbläsare är en annan bästa flash-baserade webbläsare för iOS.

Dessa är de tre bästa webbläsarna för iPhone som stöder flash player. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela den också med dina vänner. Om du känner till några andra webbläsare, låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here