Apples AirPod Max 2 och omdesignade AirPods 4 maj lanseras 2024

0
24
NextPit Apple AirPods Pro 2 timmar
© nextpit

Till skillnad från de flesta Apple-enheter har företagets AirPods-linje alltid varit i långsammare cykelfas med de nya modellerna som vanligtvis kommer år från den senaste generationen. Nu antyder en ny rapport att de nya AirPods 4 och AirPods Max 2 kommer att anlända 2024 och följs av AirPods Pro 3 ett år efter.

  • Letar du efter rätt Apple AirPods att köpa? Läs vår jämförelseguide här.

Bloombergs Mark Gurman har i sitt senaste nyhetsbrev avslöjat Apples plan att uppdatera sin AirPods trådlösa hörlurskatalog under de kommande åren. Det var detaljerat att det kommer att finnas två modeller av AirPods 4, och dessa kommer att lanseras i slutet av 2024 tillsammans med AirPods Max 2. Under tiden ser han bara efterföljaren till AirPods Pro 2 (recension) anlända 2025.

Apple AirPods 4 med ANC och AirPods SE

När det gäller detaljerna tror korrespondenten att AirPods 4 kommer att erbjudas i två modeller och kommer att få en uppdaterad design som tar ledtrådar från AirPods Pro, såsom en kortare skaft och rundare öronkåpor. Han tillade att de två modellerna särskiljs av några nyckelfunktioner med det dyrare paret som möjligen får aktiv brusreducering (ANC) och Find My-integration utöver USB-C-laddning.

Det fanns också en tidigare rapport som talade om att ännu billigare AirPods till ett pris under $100 och kallats AirPods SE introducerades enligt en liknande tidtabell. Således kan det billigare setet sannolikt sluta som de första “SE” trådlösa hörsnäckorna hos iPhone-tillverkaren trots allt.

Apple AirPods Max 2 smalare releasedatum

AirPods Max 2 är särskilt några av de mest efterlängtade Apple-hårdvaran, med den tidigare rapporten som tyder på att Apple kan komma att tillkännage premium-over-ears Bluetooth-hörlurar under det sista kvartalet 2023. Det verkar dock som att detta nu har drivits tillbaka ytterligare eftersom Gurman noterade AirPods Max 2 kanske bara är klar någon gång i slutet av 2024.

Apple AirPods Max 2 specifikationer, pris, releasedatum och design

Apples AirPods Max är gjorda av anodiserad aluminium och en ram i rostfritt stål. / © Apple

Inte mycket är känt om funktionerna och specifikationerna för AirPods Max 2. Men det är säkert att säga att det kan dela vissa funktioner med Beat Studio Pro som att ha förlustfritt ljud via USB-C. Den kan också lägga till andra generationens ultrabredbandschipset för exakt Find My-spårning, liknande Watch Ultra 2 (recension).

AirPods Pro 3 med hälsospårningsfunktioner

Slutligen tror Gurman att AirPods Pro 3 kommer att lanseras först 2025 och det kan vara logiskt för Apples timing eftersom AirPods Pro 2 först gjordes officiellt förra året.

Vad som dock är intressant är att Apple-läckaren lyfter fram nya hälsoorienterade spårningsfunktioner som med Apples klockor. Detta ger tyngd åt det tidigare ryktet om den kommande AirPods Pro med puls- och temperatursensorer.

Vad mer skulle du vilja se läggas till i nästa generations Apple AirPods? Tycker du att Apple också borde integrera nya högupplösta Bluetooth-codecs? Berätta för oss om dina tankar i kommentarerna.

Källa:
Bloomberg

Nästa artikelNästa artikel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here