Asus Zenfone 11 Ultra officiella renderingar och specifikationer avslöjade

0
19
Asus Zenfone 11 Ultra redigera livefoto
© Reddit / Redigera av nextpit

Under de senaste åren har Asus Zenfone-linje alltid bestått av en ensam kompakt flaggskeppsmodell. Men bara förra året fortsatte läckor om ett större Zenfone-flaggskeppsinträde, kallat Zenfone 11 Ultra, att snurra i ryktesbruket. Nu har enheten läckt i sin helhet och avslöjar den officiella renderingen tillsammans med nyckelspecifikationerna.

  • Missa inte: Bästa flaggskeppstelefonerna att välja på 2024

Över på Reddit, har en användare upptäckt och hämtat större material från den senaste ROG Phone 8-firmwaren. De verkar vara associerade med den oanmälda Zenfone 11 Ultra, inklusive en uppsättning produktfoton, detaljhandelsförpackningar och ett specifikationsblad.

Asus Zenfone 11 Ultra design

Vid närmare granskning delar flaggskeppet likheter med ROG Phone 8-duon, särskilt på bakpanelen med den ocentrerade kameraön. Även placeringen av den tredubbla kameramodulen och LED-blixten är identiska medan den nedre delen får några slumpmässiga accenter med avsaknad av en sekundär display.

Asus Zenfone 11 Ultra

Asus Zenfone 11 Ultra-renderingar bekräftar att den delar design med ROG Phone 8 / © Reddit/u/Td3v1l

På framsidan är enheten avbildad med ett centrerat hål på displayen, vilket skiljer sig från den osymmetriska panelen på Zenfone 10 (recension). Ramarna ser också ut att vara betydligt tunna runt panelen. Dessutom visar upptäckten att Zenfone 11 Ultra kommer att finnas tillgänglig i svart, blått, grönt, grått och aprikos.

Asus Zenfone 11 Ultra-specifikationer

När det gäller specifikationerna, sägs det att Zenfone 11 Ultra har en 6,78-tums AMOLED-skärm med 144 Hz uppdateringsfrekvens. Samtidigt överförs dess kamerasystem från ROG Phone 8 Pro som styrs av en 50 MP Sony IMX890 snapper, 32 MP telefoto med 3x optisk zoom och en 13 MP ultrawide. Det finns också en 32 MP frontkamera som använder en RGBW-sensor.

Asus Zenfone 11 Ultra

Asus Zenfone 11 Ultra har en 6,78-tums AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. / © Reddit/u/Td3v1l

På andra håll drivs Asus nya Ultra-telefon av en Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Detta är ihopkopplat med ett generöst 16 GB LPDDR5X RAM och 512 GB UFS 4.0-lagring. Dessutom indikerar det att enheten endast erbjuds i en enda lagringskonfiguration.

Zenfone 11 Ultra har också en enorm batterikapacitet på 5500 mAh. Å andra sidan stöds trådlös laddning som är klassad till 15 watt medan trådbunden laddning är 65 watt.

Det finns ingen bekräftelse på när Zenfone 11 Ultra kommer att göras officiell. Men när Asus bekräftar sin närvaro vid det kommande MWC i Barcelona, ​​finns det chanser att företaget kommer att tillkännage telefonen där.

Vad tycker du om designen av Asus Zenfone 11 Ultra? Gillar du likheterna med ROG Phone 8? Skjut oss med dina svar i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here