De bästa gratis Roku-kanalerna

0
138

Roku erbjuder massor av gratis innehåll, så efter att du har köpt din Roku-enhet har du många val för gratis videostreaming. Deras utbud av gratiskanaler är stort och har något för alla. Du behöver inte spendera ett öre till för att se de program du älskar, från sport och filmer till familjevänliga favoriter. Om du letar efter ett ännu bredare utbud, stöder Roku betalda prenumerationskonton som Netflix och HBO Max.

De bästa gratis Roku-kanalerna

Den här artikeln kommer att belysa något av det bästa gratisinnehållet som finns på Roku-enheter. Vi kommer att täcka kanaler för filmer, sport och klassiska filmer.

Den bästa gratis Roku-kanalen

Om du är ny på den här streamingtjänsten kanske du vill veta hur du hittar vilka kanaler som är gratis. Med så många att välja mellan är det en skrämmande uppgift och kan visa sig överväldigande. Senare i den här artikeln kommer vi att lyfta fram några av de bästa i specifika kategorier.

För att hitta gratis Roku-kanaler på egen hand, följ dessa steg:

  1. Använd din Roku-fjärrkontroll och tryck på “Hem”-knappen. Det är den med en husikon.
  2. Navigera till “Streaming Channels” och tryck på “OK”-knappen.
  3. Välj “Free Top Movies & TV” och tryck på “OK”-knappen.

Här hittar du alla Rokus mest populära gratiskanaler.

Använd fjärrkontrollens piltangenter för att navigera i det breda urvalet av gratiskanaler. Du kan trycka på “OK”-knappen för att se mer information om en kanal. När du har hittat en kanal du gillar kan du lägga till den i din Roku-lista för enkel åtkomst.

De bästa gratis Roku-kanalerna för filmer

Är du en filmfantast? Om så är fallet kommer du att älska Roku. Med tusentals gratis filmer att streama kan du snabbt bli överväldigad av de tillgängliga alternativen. Vi är här för att göra den här uppgiften lite enklare. Vi har sammanställt en lista över Rokus bästa gratis filmkanaler för att begränsa din sökning.

Pluto TV

Denna gratis Roku-kanal har ett vilt urval av strömmande innehåll. Pluto TV har tusentals on-demand-filmer, så du kommer säkerligen att hitta några som fångar ditt intresse. Du kan enkelt bläddra igenom vad de erbjuder genom att bläddra igenom deras listor över filmgenrer. Du hittar genrer för skräck, romantik, drama och komedi på kanalen.

Om du letar efter något mer specifikt har de även kategorier som 80s Rewind för populära filmer från det decenniet eller Black Cinema.

Roku-kanalen

Även om den här kanalen har en del premiuminnehåll bakom en betalvägg, har den fortfarande tusentals gratis filmer att streama. Här hittar du allt för att tillfredsställa hela familjen. Du kan filtrera tillgängliga filmer efter genre för att se vilka typer av filmer som intresserar dig.

Tillgängliga genrer är Action & Adventure, Anime, Crime, Fantasy, Mystery och många fler. Du kan också sortera filmer genom att söka efter “Populär” eller “Nya filmer”.

Tubi

Tubi erbjuder ett brett utbud av gratis filmer. Deras roterande filmkatalog ändras ofta, vilket ger tittarna mycket variation. Den här kanalen tillhandahåller det vanliga utbudet av filmgenrer, men dess urval av udda oberoende filmer och B-klassade filmer gör det lite annorlunda.

Om du är typen av filmtittare som letar efter något ur mainstream är Tubi ett utmärkt val. På Tubi finns också ett brett utbud av lågbudgetfilmer. Deras mycket eklektiska mix kommer säkerligen att tillfredsställa den eklektiska filmtittaren.

De bästa gratis Roku-kanalerna för klassiska filmer

Är klassiska filmer mer din stil? Om du föredrar dessa äldre filmer framför de nuvarande Hollywood-storfilmerna, har Roku flera gratiskanaler som vänder sig till denna gamla filmgenre. Oavsett om det är western eller musikal, det finns en kanal som passar dig. Här är några av de bästa Roku-kanalerna för att titta på klassiska filmer.

Klassiska filmer Plus

Gillar du filmer från 1940-talet till 1970-talet? Classic Movies Plus innehåller klassiska och prisbelönta filmer från förr. Du har ett brett utbud av valmöjligheter, från välkända klassiker till mindre kända filmer från denna era. Om gammaldags Hollywood är din grej, leta inte längre. Den här kanalen kommer att mata din hunger efter gamla dagar.

Klassiskt filmbibliotek

Om du vill gå långt tillbaka till filmskapandets tidiga dagar, då är Classic Movie Library din kanal. Här hittar du klassiska Charlie Chaplin-filmer och andra underbara filmer från stumfilmseran. Med ett brett utbud av gamla filmer kan du verkligen föras tillbaka i tiden. För de som brinner för gamla “flimmerfilmer” är det här kanalen för dig.

Underbara klassiker

Om personer som Bob Hope, Cary Grant och Elizabeth Taylor får ditt hjärta att pumpa, då är den här gratis Roku-kanalen en du bör kolla in. Med en mängd olika filmer från Hollywoods guldålder kommer de säkert att ha ett brett urval av dina klassiska favoritfilmer. Den här kanalen har inte bara filmer från det förflutna, utan den har också ett urval av populära TV-program från den eran, inklusive “Dragnet” och “The Lucy Show.”

De bästa gratis Roku-kanalerna för sport

Sportfans lämnas inte utanför när det gäller gratis Roku-kanaler. Roku har inte bara tusentals filmer och TV-program tillgängliga att streama, utan det täcker också sportens vida värld. Om du gillar baseboll, fotboll eller till och med Formel 1-racing finns det ett brett utbud av gratis sportrelaterade kanalalternativ.

Nedan listas några av de många som finns tillgängliga.

ESPN

Om du är en ivrig sportfantast är du inte främmande för ESPN. Från klassisk Monday Night Football till golf och tennis, den här gratis Roku-kanalen har allt. Du kan se sporthöjdpunkter och kommentarer tillsammans med att heja på dina favoritlag. Att streama tusentals program från olika ESPN-nätverk gör detta till en mycket älskad kanal för dem som äter, andas och sportar live.

CBS Sports Streama och titta live

Med den här kanalen kan du livestreama sport från CBS och CBS Sports Network. Du kommer att ha tillgång till dina favoritsportevenemang på första raden och ett brett utbud av sportkommentarprogram. Det finns massor av höjdpunkter på begäran från sportvärlden, inklusive täckning före och efter spelet. Om du är en sportnöt och inte kan få tillräckligt med action bör den här kanalen släcka din törst.

Sport nu

Att lyssna på sportkommentarer är inte allas kopp te. Men om du inte klarar dig utan att höra vad andra säger om ditt favoritlag eller dina favoritspelare bör du kolla in Sports Now-kanalen. Den innehåller nyheter, kommentarer och insikter i världen av basket, fotboll, boxning och mer. Den har också sällsynta sportfilmer och sportdokumentärer.

Den här kanalen kan vara för dig om du gillar mer än att bara titta på spelen.

Med så många gratis Roku-kanaler, hur bestämmer du dig?

Roku erbjuder så många gratis kanalval att det kan vara svårt att välja vilka man ska titta på. Från Hollywood-storfilmer till gammaldags svartvita filmer, alternativen kan vara häpnadsväckande. Om klassiska filmer är din grej finns det bra kanaler som Amazing Classics och Classic Movies Plus. Du kan alltid prova Tubi eller den allomfattande Roku Channel för de senaste filmerna.

Har du en favorit Roku-kanal för att titta på film och sport? Tittar du på någon av de som nämns i den här artikeln? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here