Den här nya WhatsApp-funktionen kommer att förändra gruppchattar för alltid

0
142
WhatsApp 2021 11 02
© NextPit

Undrar du hur du ska reagera på WhatsApp-meddelanden med emojis? Tja, det har vi också gjort de senaste åren. Nu ser det ut som att funktionen är redo att lanseras på Android- och iOS-enheter! Låt oss visa dig hur WhatsApp-reaktioner kommer att se ut.


Hoppa till:

 1. Hur man reagerar på WhatsApp-meddelanden
 2. Hur kommer reaktionerna att se ut?
 3. Bemästra alla WhatsApps hemligheter med dessa tricks.

Information från Wabetainfo har avslöjat att teknikföretaget äntligen arbetar på en reaktionsfunktion för sina meddelanden, år efter att andra rivaler och till och med meddelandeappar under WhatsApps moderbolag Meta (tidigare Facebook) implementerade liknande förmågor.

Slutligen, efter en lång tids väntan, verkar WhatsApp få ett modernt lyft med en rad funktioner som förväntas rulla ut nästa år som anpassade klistermärken, bättre stöd för flera enheter, nya skrivbordsappar och nu även emoji-reaktioner för meddelanden!

Funktionen har efterfrågats av användare under lång tid eftersom den är väldigt populär i Facebook Messenger, Signal, Discord, Slack och Instagram.

Hur man reagerar på WhatsApp-meddelanden

reaktioner 2

Äntligen ordentliga reaktioner! / © Wabetainfo

Även om vi inte är medvetna om ett releasedatum vet vi att WhatsApp snart kommer att tillåta användare att reagera på meddelanden både i gruppchatt och direktmeddelanden. Speciellt för gruppchattar kommer denna funktion att ändra meddelandespelet eftersom flera reaktioner på ett enda meddelande inte längre täpper till hela gruppchatten.

Att reagera på meddelanden kommer att fungera på samma sätt som andra plattformar: genom att trycka och hålla ned ett meddelande och välja mellan tillgängliga reaktions-emojis. En bugg i en tidigare betaversion visade funktionen men det tillät inte några faktiska reaktioner. Du måste dock vara försiktig med valet av emoji eftersom du bara kan reagera på varje meddelande en gång.

Dessutom vet vi att reaktionerna inte kommer att vara anonyma; användare kommer att kunna filtrera reaktioner efter emojin och se vilka enskilda användare har valt.

Hur kommer reaktionerna att se ut?

reagerar 2

De misstänkta emoji-valen för reaktioner är ingen överraskning. / © Wabetainfo

De kommande reaktionerna kommer att använda en serie förutbestämda emojis, som balanserar mellan mängden emojis från Messenger och hjärtat som bara gillar från Instagram. För närvarande kommer reaktionerna att inkludera tummen upp, hjärta, skratt, förvånad, ledsen och bönemoji, men detta är uppenbarligen benäget att förändras.

Även om det initiala urvalet av emojis inte är lika brett som de från Messenger, vilket låter dig välja bland alla tillgängliga Facebook-emojis, eller Discord och Slack, som tillåter användare att till och med skapa sina egna emojis och är helt anpassningsbara, är det välkommet steg framåt och kommer att täcka plattformens bredare publik.

För användare som vill uttrycka mer av sin personlighet i chattarna tillåter appen också anpassade klistermärken. För fler tips och tricks kan du kolla artiklarna nedan!

Bemästra alla WhatsApps hemligheter med dessa tricks:

 • WhatsApp: Dessa 3 nya funktioner kommer att göra ditt liv enklare
 • WhatsApp: Allt du behöver veta
 • WhatsApp: Hur man skapar klistermärken på iOS och Android
 • Hur man skickar ett WhatsApp-meddelande till någon utan att spara deras nummer
 • Hur använder jag WhatsApp med flera enheter samtidigt?
 • WhatsApp: Så här använder du självraderande meddelanden och foton
 • Hur man chattar på WhatsApp utan att synas online
 • Har du problem med WhatsApp? Här är lösningarna
 • Hur man flyttar WhatsApp till en ny telefon: överföra säkerhetskopior och återställa

Ser du fram emot de nya WhatsApp-reaktionerna? Vilken emoji skulle du vilja använda för dem? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here