Första Galaxy A35 Live-bilden avslöjar vad som är den stora designförändringen

0
16
nextpit Samsung Galaxy A54
© nextpit

Efter Galaxy S24-debuten förra månaden förväntas Samsung att vända rampljuset till sin Galaxy-smarttelefonlinje i mellanklassen härnäst, med Galaxy A55 och Galaxy A35 på scenen. Tydligen har en livebild av Galaxy A35 upptäckts för första gången, vilket bekräftar de anmärkningsvärda förändringarna som kommer, särskilt på exteriören.

  • Läs också: Bästa smartphones att köpa under $400 pris

Vad är annorlunda på Samsung Galaxy A35:s design

Hämtad från en koreansk certifieringsbyrås webbplats (via SamMobile), är enheten avbildad med den bakre delen i en lila finish. Även om designen visar likheter med de tredjepartsrenderingar vi såg förra året, bekräftar den den nya platta ramen och “Key Island” som rymmer de fysiska knapparna på höger sida. Båda dessa dök upp först på Galaxy A25 och Galaxy A15 som gjordes officiella förra året.

Dessutom behåller baksidan särskilt den flytande trippelkameralinsen. Det är troligt att primärkameran på 48 MP från Galaxy A34 (recension) som vi har granskat kan uppgraderas till en 50 MP snapper liknande Galaxy A54 (recension) i år. Det kommer inte att vara en överraskning om resten av sensorerna kommer att inkludera en 8 MP ultrawide och en medelstor 2 MP makrosensor.

Samsung Galaxy A35 live-bild

Första livebilden av Samsung Galaxy A35 i lila / © RRA Korea / SamMobile

Tyvärr finns det inga antydningar om hur frontpanelen skulle kunna se ut, men vi kan basera från de tidiga renderingarna som avbildade en utskärning av ett hål, som slutligen ersätter den skårade skärmen. Mellanklassenheten kommer sannolikt att behålla 6,6-tums AMOLED-skärmen med 120 Hz uppdateringsfrekvens från sin föregångare också.

Samsung Galaxy A35 interna specifikationer

På andra håll upptäcktes Galaxy A35 från ett benchmark-förråd för att drivas av en Exynos 1350 SoC kopplad till 6 GB RAM. Den kan också få en anständig storlek på 5000 mAh batterikapacitet och 25 watts laddningsvärde. Samsungs kommande medelstora enheter, inklusive Galaxy A55, bör starta på Android 14 OS med skinnet One UI 6 ovanpå.

Det finns inga detaljer om det exakta lanseringsdatumet för Galaxy A35. Vi kan dock hänvisa till Galaxy A34:s tidtabell som tillkännagavs i mars förra året. Därför kan Galaxy A35 bryta höljet så tidigt som denna månad eller nästa månad.

Vad tycker du om Samsungs nya enhetliga designspråk? Hur skulle du ändra det om du fick en chans? Berätta för oss i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here