Galaxy S23 (Plus) kan få dubbelbaslagring – Men det kan finnas en hake

0
136
nextpit samsung galaxy s22 vs s22 plus bw clr2
© NextPit

Vi har precis gått in i år 2023 vilket betyder att Samsungs stora Galaxy S23-avtäckning är precis runt hörnet. Nästan alla specifikationer för Galaxy flaggskeppstrion har avslöjats framåt. Idag lägger ett nytt påstående till detaljer till baslagringskonfigurationen, vilket tyder på dubbel kapacitet. Det finns dock anmärkningsvärda skillnader mellan källor.

Trots introduktionen av kamerafunktioner med högre upplösning som 8K-video, har Samsung behållit 128 GB startlagring på Galaxy S-serien i flera år nu. En frekvent läckare med både missar och träffar hävdar att Samsung ändrar sin inställning på Galaxy S23 och S23+ genom att ha en basmodell med 256 GB lagring.

Det kan antas att dessa varianter av Galaxy S23 (Plus) kommer att säljas exklusivt till vissa marknader som i fallet med USA. Dessutom är det möjligt att källan betyder en kampanjförsäljning där Samsung ger en gratis inbyggd lagringsuppgradering för förbeställningar. Samtidigt är det oklart om Samsung kommer att lägga till ett alternativ för 512 GB lagring i år.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23-rendering med cirkulära kameraringar / © Twitter/u/OnLeaks

I motsats till den första rapporten tror en annan tipsare att Samsung fortfarande kommer att erbjuda Galaxy S23 (Plus) med 128 GB lagring. Och han noterade att endast Galaxy S23 Ultra kommer att vara den enda modellen som drar fördel av en högre konfiguration på 256 GB lagring. Den senare får också upp till 512 GB eller 1 TB val, allt tillsammans med 12 GB RAM.

Samtidigt visar tidigare läckor att den sydkoreanska tillverkaren håller sig ytterligare till ett ensamt 8 GB RAM-minne för standard Galaxy S23. Lyckligtvis kan Samsung kanske använda en snabbare LPDDR5X-typ av RAM, vilket kan ge en aning en hastighetshöjning och bättre RAM-hantering till duon.

Med det förväntade premiumpriset för Galaxy S23, tror du att det kommer att vara okej att ha 128 GB baslagring? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here