Google Pixel 8 Pro levererar en ny kamerasensor och design i påstådda bilder

0
128
NextPit Google Pixel 7 vs 7 Pro jämförelsekamera
© NextPit

Google har använt böjda skärmar i sina Pixel-telefoner i flera år nu, men de tonade så småningom ner det på Pixel 7. En uppsättning datorgenererade bilder på Pixel 8 Pro avslöjade att sökjätten ytterligare kunde erbjuda plattare paneler.

Google Pixel 8-serien förväntas inte tillkännages förrän i oktober, men påstådda renderingar av Pro-modellen paraderar redan på World Wide Web (via OnLeaks). Om man ska tro dessa läckor kommer den kommande premiumtelefonen att få blygsamma men viktiga förändringar i exteriören.

  • Missa inte detta: Google Pixel 8 och Pixel Fold färdplan

Baserat på de läckta renderingarna har Pixel 8 Pro mindre uttalade böjda paneler, särskilt på den främre delen tillsammans med tunnare ramar. För det bakre glaset är den avfasade delen mer påtaglig när det kommer till kanterna. Samtidigt verkar de fyra hörnen vara rundare än den nuvarande Pixel 7 som NextPit granskade.

Google Pixel 8 Pro Designbilder

Google Pixel 8 Pro Render visar plattare design. / © OnLeaks / SmartPrix

Å andra sidan behålls signaturen kant-till-kant kamerafältet. Den rymmer nu ett annat trippelkameraarrangemang, som är koncentrerat på den vänstra sidan som täcks av en enda oval lins. Vad som är mer intressant är närvaron av en sensor under LED-blixten.

En fjärde kamerasensor på Google Pixel 8 (Pro)

Det är fortfarande oklart vad som kan vara syftet med denna fjärde bakre sensor. Det är möjligt att det skulle sluta som en lasersensor med autofokus som liknar Galaxy S23 Ultra som vi recenserade. Alternativt kan detta också representera en version av 3D TOF (tid för flygning) LiDAR som finns på iPhone 14 Pro (recension) och Sony Xperia 1 IV (recension).

Google Pixel 8 Pro kameraspecifikationer och design

Google Pixel 8 Pro med en fjärde kamerasensor. / © OnLeaks / SmartPrix

Resten av den vanliga inställningen förblir oförändrad med volymreglaget och ström-/låsknappen placerade på höger sida. Samtidigt är USB-C-porten inklämd av två högtalargrillar i botten, vilket liknar sin föregångare.

Googles Pixel 8 och Pixel 8 Pro kommer sannolikt att bli officiella i oktober. Paret förväntas köras på Android 14 OS och kommer att drivas av nästa generations Tensor-chipset.

Gillar du den uppdaterade och plattare designen på Google Pixel 8 Pro? Berätta för oss i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here