Google Pixel Fold 2:s läckta bild visar en vild vikbar design

0
12
nextpit Google Pixel Fold
© nextpit

De senaste veckorna har Googles Pixel 9 och Pixel Fold 2 upplevt stora läckor som Niagarafallen. Strax efter att 2:a generationens Pixel Fold rapporterades igår uppstod en mer spännande läcka, som visar en uppdaterad design till den vikbara smartphonen. Om det skulle bli verklighet skulle Google kunna inkludera några unika ändringar av Pixel Fold 2.

Som visas i livebilden av den påstådda Pixel Fold 2 skickad av en icke namngiven källa till Android Authority, den hopfällbara enheten hade några anmärkningsvärda designdetaljer och justeringar i bildförhållandet. Även om endast baksektionen visades, kunde vi fortfarande peka ut några stora skillnader.

Men tänk förstås på att det inte finns något sätt att kontrollera äktheten av den här bilden, det kan ändå bli ett redigerat foto efter det. Oavsett vilket skulle det fortfarande vara spännande att dissekera detta material, så låt oss hoppa in i det.

Hur designen på Google Pixel Fold 2 kan vara annorlunda

Baserat på formuläret är det märkbart att handenheten är något smalare och högre jämfört med den ursprungliga Pixel Fold (recension). Den till synes ökade höjden syns även på täckskärmen som nu har helt rundade hörn till skillnad från bullnospanelen från tidigare. Trots det bekräftade källan ett nytt bildförhållande för Pixel Fold 2. Det lade till att det övergripande ovikta tillståndet för den vikbara är jämförbart med en kvadrat.

Baserat på sådana detaljer är det säkert att anta att Pixel Fold 2 kommer att ha en form med både omslaget och den inre skärmstorleken som liknar den senaste OnePlus Open (recension) snarare än den gamla Pixel Fold.

Google Pixel Fold 2

Påstådd Googles Pixel Fold 2-prototyp visar en överarbetad bakpanel och en smalare form. / © Android Authority

Förutom formfaktorn beskrev den att Pixel Fold 2 kommer med en aluminiumkonstruktion och en betydligt tunnare design än sin föregångare. Det verkar också finnas förbättringar i den interna displayen som flyttade den inre selfiekameran till ett hål. Däremot är vecket i den inre displayen fortfarande framträdande både visuellt och vid beröring.

Omdesignad kamera på Google Pixel Fold 2

En annan stor förändring som är lätt att urskilja på Pixel Fold 2 är bakpanelen som får en helt ny kameraö. Kamerahuset är omformat för att se ut som en fyrkant med rundade hörn, efter att ha svängt upp till vänster.

Dessutom kommer kamerautskärningarna att bestå av två elliptiska linser. Det verkar också som att varje utskärning rymmer två sensorer som inkluderar en ultrabred och en okänd modul som kan sluta som en laserautofokus. När det gäller primär- och periskopsensorerna råkar de vara placerade på den nedre utskärningen. En mikrofon och LED-blixt är placerad på höger sida av ön.

Som noterats av uttaget bör man inte utesluta ändringar i designen eftersom enheten fortfarande testas. På samma sätt överensstämmer detta med ryktet om att Pixel Fold 2 försenas om Google bestämmer sig för att utrusta den med en anpassad Tensor G4-processor.

Oavsett vilket, vi vill veta vad du tycker om denna Pixel Fold 2-design. Dela dina svar med oss ​​i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here