GTA 6 kan vara tillgänglig för förbeställning i december 2023

0
32

Grand Theft Auto VI (GTA 6), ett av de mest efterlängtade spelen, kan vara tillgängligt för förbeställningar den 12 december 2023.

GTA 6 kan vara tillgänglig för förbeställning i december 2023

GTA 6 FÖRBESTÄLLNING

Medan rykten och rapporter tyder på att GTA 6 kan komma att släppas 2024 eller 2025, har Rockstar Games varit fåordiga om släppdatumet. Den senaste uppdateringen som skaparen av GTA-serien gav på GTA 6 var den 4 februari 2022. Förutom denna bekräftelse har ingen information avslöjats från spelets skapare ännu.

Nyligen delade Rockstar Universe, en välkänd webbplats tillägnad Rockstar Games, en skärmdump av en konversation på X (tidigare Twitter) mellan ett GTA-fan och Argos Helpers (@ArgosHelpers).

Meddelandet från en chattsupportagent vid namn Allan avslöjar startdatumet för förbeställningen för GTA 6 som den 12 december 2023, för Xbox Series X|S och PlayStation 5. Det står också att distributörerna av spelet bekräftade förbeställningsdatumet av den kommande GTA-titeln.

“Jag har informerats om att programvaran Grand Theft Auto VI för Xbox Series X|S och PlayStation 5 kommer att vara tillgänglig för förbeställning den 12 december 2023, bekräftat för oss av distributörerna”, stod det i inlägget.

När Rockstar Universe kontaktade Argos Support avslöjade supportagenten att GTA 6 skulle vara “tillgänglig för förbokning” när Rockstar Games avslöjar det officiella releasedatumet.

Även om det inte finns någon klarhet om den cirkulerande skärmdumpen är autentisk eller bara en vild gissning, har Rockstar Games bara bekräftat släppet av sin första trailer som är planerad till början av december. GTA-skaparen har ännu inte officiellt meddelat spelets releasedatum.

Håll utkik i det här utrymmet för fler uppdateringar, eftersom det här är en berättelse under utveckling!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here