Håll dig pigg med våra favoritbatteripaket och laddare

0
123
androidpit externt usb-batteripaket 1
© NextPit

Alla med en smartphone har samma problem med att ständigt behöva ladda sin enhet hemma, på kontoret eller på språng. Du måste ha ett sätt att hålla din smartphone och andra prylar tillräckligt välfyllda, så vi har sammanställt en lista över de bästa laddarna och bärbara batteripaketen för många situationer.

  • Bästa Bluetooth-högtalare
  • Bästa hörlurar, hörlurar och hörlurar

Vad letar du efter?

Batterier:

Laddare:

Bästa USB Type-C batteripaket

USB Type-C finns på fler och fler Android-smarttelefoner nu, som Google Pixel, och vår bästa externa batterirekommendation i denna kategori går till Anker PowerCore+ 20100.

Den här är vår favorit eftersom den laddas snabbt, har stor kapacitet och är robustare än sina närmaste konkurrenter. På runt 50 $ är det inte den billigaste laddaren på listan, men det här är inte ett upprörande pris för något med en kapacitet på 20 100 mAh.

Denna mängd lagrad ström laddar enkelt din Android-enhet flera gånger om, och den kan till och med ladda flera USB Type-C-enheter samtidigt! För dem som letar efter standard Micro-USB-laddning, det finns ett annat Anker-batteri i den här listan också, som är perfekt för en helg borta.

Dessutom har PowerCore+ 20 100 10 LED-lampor på framsidan som visar dess nuvarande laddningsnivå ganska effektivt (vissa batterier har bara en enda på/av-LED).

Androidpit anker hero 2

Anker har varorna för USB Type-C-laddning. / © Anker

Bästa externa batteriet för fickan

Vi rekommenderar Limefuel Blast L25X som den bästa bärbara laddaren i fickstorlek. Den mäter bara 3,6 x 1,5 x 0,8 tum och väger bara 2,3 oz – ungefär samma som läppbalsam.

Limefuel Blast L25X rymmer 2 500 mAh kraft, vilket inte riktigt räcker för att fulladda de flesta moderna telefoner men det räcker för att ge den en snabb boost. Blast L25X:s pris och portabilitet gör den till en prisvärd och problemfri laddningslösning.

Tyvärr är erbjudandet inte längre tillgängligt. Men kolla Amazon direkt för de senaste erbjudandena på Limefuel Blast L25X.

androidpit limfuel blast l25x

För det bästa fickvänliga batteripaketet, gå med Limefuel. / © Limefuel

Bästa externa batteriet för din väska

EasyAcc 6 000 mAh är något större än Limefuel-alternativet ovan, både i batterikapacitet och fysisk storlek, men den är fortfarande hyfsat portabel och något billigare. Vi rekommenderar EasyAcc 6000 mAh om du vill ha en bärbar strömkälla som kan ladda din enhet helt med juice till övers och inte har något emot att offra lite lätthet när det kommer till portabilitet.

Det är ett smart designat externt batteri, med en inbyggd USB-kabel, som är snyggt dold på sidan av enheten, och den kan ladda två enheter samtidigt. Det är välrenommerat och prisvärt, och du kan kolla in det på Amazon-länken nedan.

androidpit easyacc 6000 powerbank

EasyAcc:s kapacitet på 6 000 mAh laddar de flesta enheter mer än en gång. / © EasyAcc

Bästa powerbanken för en weekendresa

För en weekendresa rekommenderar vi Anker PowerCore 15600. Anker är en veteran inom portabla kraftlösningar och PowerCore 15600 kombinerar en hög energikapacitet med blixtsnabba laddningstider och en hållbar konstruktion.

Anker PowerCore 15600 kan ladda två enheter samtidigt och är fortfarande liten nog att bära i en väska. Med tillräckligt med ström för att ladda Galaxy S7 fyra gånger om (fem gånger, i teorin), bör detta vara din favoritbank när du ska vara borta från ett eluttag i ett antal dagar.

PowerCore 15600 brukade kosta mer, men det är ett galet bra värde till sitt nuvarande pris på $19,99.

androidpit anker powercore 15600 hero

Anker PowerCore 15600 är lite dyrare men ger mycket mer juice. / © Anker

Bästa batteripaketet

Oavsett om du skaffar en iPhone eller Android, gammal smartphone eller ny smartphone, behöver du sannolikt både mer kraft och skyddet av ett fodral. Det finns ett märke som gör båda med stil för ett brett utbud av enheter: Mophie. Till exempel kan du få ett trådlöst laddningsfodral för den gamla Galaxy S7 för att hjälpa den att hänga med eller för en nyare enhet som behöver extra kraft för sin större skärm som iPhone 8 Plus. Kolla in alla Mophies batterifodral på Amazon för att hitta rätt för din smartphone.

mophie fodral laddare s7 iphone 8 plus

För gamla och nya enheter har Mophie de bästa laddningsfodral. / © NextPit

Bästa USB Type-C bordsladdare

Ankers PowerPort+ 5 är en bordsladdare med fem portar, varav en är en Type-C-kontakt. Den levererar 30 watt och kan användas till MacBook eller Nintendo Switch. I vårt test med Nexus 6P nådde den ett snitt på 3 ampere – vilket innebär att en smartphone med ett 3 450 mAh-batteri som denna kunde vara fulladdad på cirka 80 minuter. Inte dåligt! De fyra Type-A-portarna har Ankers PowerIQ-teknik, som främst säkerställer snabbare laddning med Apple-enheter, eftersom den inte är kompatibel med de flesta snabbladdningsstandarderna för Android-telefoner.

androidpit laddare anker PowerPort plus 5 usb c

Typ-C-kontakten, märkt med blått, laddar upp till 30 watt. / © ANDROIDPIT

Bästa USB bordsladdare

Med UC5F erbjuder Tronsmart oss en Quick-Charge 2.0-kapabel best av en laddare. Förutom Quick-Charge används även Tronsmarts Volt-IQ snabbladdningsteknik som gör att dina enheter kan laddas så snabbt som möjligt utan Qualcomms standard. Tronsmart har tyvärr inte installerat en Type-C-kontakt i Titan-adaptern. Den maximala totala belastningen är 90 watt, vilket slår alla andra kandidater i denna samling. Så om du vill ladda fem smartphones samtidigt med bara ett uttag bör du köpa Tronsmart UC5F.

androidpit laddare tronsmart UC5F

Denna best har en total effekt på 90 watt. / © ANDROIDPIT

Bästa billaddaren

Behöver du två Quick-Charge-uttag till din bil? Tronsmart har precis vad du behöver med CC2TF om du vill kunna ladda två enheter under din pendling. Särskilt fördelaktig är Volt-IQ-tekniken som gör att Apple-enheter kan laddas ännu snabbare också.

androidpit laddare tronsmart cc2tf

Den lilla Tronsmart-pluggen har allt. / © ANDROIDPIT

Vilket är ditt favorit bärbara batteripaket? Har några varumärken gått över förväntan eller svikit dig? Låt oss veta i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here