Hur arbetsbeskrivningar kan avslöja om en arbetsplats är giftig

0
86
shutterstock jobbio avgång ångra
© 89stocker / Shutterstock.com

Om du letar efter ett nytt jobb kan det vara så att du är redo för en utmaning, kanske orkar du inte din chef, eller så kanske du utnyttjar den heta arbetsmarknaden och jobbsökandet för att säkra mer pengar.

Dina skäl till att flytta roller kan skilja sig från din kollegas, men faktum kvarstår att alla hoppas att deras nya arbetsgivare kommer att bli bättre än den förra – om än på olika sätt. Men oavsett bransch, oavsett din roll eller vilken nivå du än har, är en giftig arbetsplats aldrig målet.

Men hur kan man avgöra om en arbetsplats är giftig? Du kan göra research, du kan prata med personer som antingen arbetat eller arbetar där, eller så kan du noggrant läsa arbetsbeskrivningen och kontrollera den mot vårt fuskblad för giftiga arbetsplatser.

Det finns några fraser som bör betraktas som röda flaggor.

1. Bär många hattar

Om en arbetsbeskrivning anger att framgångsrika kandidater kommer att behöva bära många hattar betyder det i allmänhet att laget som helhet är underbemannat. Du anställs för din kompetens inom ett område, och även om ingen har något emot att hjälpa till under hektiska tider, är det ingen lösning att förlänga dig förbi din roll och dedikerade uppgifter på lång sikt. Det är ett recept på utbrändhet.

2. Vi är familj

Dina arbetskamrater är inte din familj. Låt det sjunka in. Samtidigt som alla vill komma överens med sina kollegor och ha en trevlig arbetsmiljö, bygger själva begreppet affärer på gränser. Om en arbetsbeskrivning nämner en “familjeliknande” miljö är det en röd flagga som du kommer att uppmanas att gå utöver det gång på gång. Detta indikerar också en miljö som gör det mycket svårt för arbetare att säga nej.

3. Miljö i högt tempo

Vissa branscher är till sin natur högt tempo, men om ett företag beskriver sig själv som ett högt tempo innebär det i allmänhet att det inte finns tillräckligt med tid för att göra ditt jobb, eftersom kraven är för höga. Denna giftiga cykel fortsätter när du arbetar övertid för att slutföra uppgifter och sedan inte kan återupprätta balansen mellan arbete och privatliv utan att låta din produktion lida.

4. Konkurrenskraftig lön och förmåner

Även om det inte nödvändigtvis är en röd flagga, bör uttalanden om konkurrenskraftiga löner och förmåner som inte förklaras i arbetsbeskrivningen noteras för att diskuteras under ett samtal med en rekryterare eller under granskningsstadiet. Hur länge kommer du behöva arbeta där innan en pensionsavgift slår in? Vad täcks egentligen av sjukförsäkringen? Och hur fungerar personalstocksplanen egentligen?

Hoppet är inte förlorat: För varje jobb du bestämmer dig för att inte söka på grund av röda flaggor i beskrivningen, finns det hundratals fler företag som är dedikerade till att behandla personalen väl, erbjuda verkliga förmåner, fortsatt utbildning och generösa kompensationspaket över finansiella och icke-finansiella pelare . Vi har gjort en del av det hårda arbetet genom att lyfta fram tre av de bästa nedan.

Äpple

För de som är intresserade av att göra karriär inom tekniken måste ett flaggskeppsteknikföretag vara det Äpple. Företaget är ständigt banbrytande och tänjer inte bara på gränserna för vad som är möjligt, det är oroat över arbetarnas hälsa och välbefinnande, erbjuder generös betald ledighet, sjukförsäkringsprogram, gymkredit och en plan för inköp av personalaktier. Apple anställer för närvarande för en Senior ingenjörschefa Java mjukvaruingenjör och a Maskininlärningsingenjör. Utforska alla möjligheter som för närvarande finns på Äpple.

Krusning

Krusning är ett globalt betalningsnätverk med stora banker och finansiella tjänsteleverantörer som kunder. Företaget erbjuder konkurrenskraftig lön, bonusar och eget kapital samt betald medicinsk och tandvård, betald synförsäkring, pendlingsförmåner, flexibel semesterpolicy och branschledande föräldraledighetspolicyer och familjeplaneringsförmåner. Nuvarande roller på Ripple inkluderar en Blockchain Software Engineer, och Direktör, Machine Learning. Utforska alla öppna roller på Krusning nu.

CrowdStrike

Cybersäkerhetsjättar CrowdStrike har konsekvent utsetts till ett av de bästa teknikföretagen att arbeta för – över hela världen. Deras helt avlägsna policy innebär att arbetare inte behöver ta itu med närhetsbias eller kämpa för flexibla möjligheter medan förmånerna inkluderar ett bidrag på 401 000, sjukvård, familjeledighet, ekonomiskt stöd för fortsatt utbildning och en omfattande aktieköpsplan. CrowdStrike söker just nu anställning ingenjörer med erfarenhet av UI såväl som Säkerhetsinnehållsanalytiker. Utforska alla tillgängliga möjligheter som för närvarande finns på CrowdStrike.

Det finns dussintals företag som för närvarande anställer inom alla sektorer och nivåer på NextPit Job Board – upptäck alla möjligheter nu. Den här artikeln skrevs av Aisling O’Toole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here