Hur man bygger en “USB-lösenordsgenerator” för att skapa och ange lösenord automatiskt

0
143
Bygg en
Bygg en “USB-lösenordsgenerator” för att skapa och ange lösenord automatiskt

Lär dig att bygga en “USB-lösenordsgenerator” för att skapa och ange lösenord automatiskt med hjälp av en enkel guide som hjälper dig att säkra dina referenser och ge lite extra integritet.

Lösenordsgenerator, sedan återigen anspelad som en säkerhetstoken, är en sökordsgenerator en utrustningsgadget som används för onlineadministrationer, till exempel för att hantera ett konto, för att utöka säkerheten. Gadgeten producerar ett oregelbundet, engångshemligt ord som används för att logga in på en säker webbplats. Bilden är en USB-säkerhetstoken; ett fall av en hemlig ordgenerator. Denna speciella modell gör ett godtyckligt sexsiffrigt lösenord som kommer att matas in med en klients säkerhetsackreditering för att komma till sin post. Det finns många applikationer där man behöver byta lösenord hela tiden. Även om sådana metoder inte efterföljs av en sedvanlig innovationsklient, uppmanar många företag sina anställda att göra det.

Hur man bygger en “USB-lösenordsgenerator” för att skapa och ange lösenord automatiskt

Metoden är ganska enkel och lätt, och du behöver bara följa några av de enkla stegen som vi hade diskuterat precis nedan för att implementera detta i din enhet.

Steg för att bygga en “USB Password Generator” för att skapa och ange lösenord automatiskt

Stegen är bara enkla och lätta och nedan hade vi nämnt dem och alla icke-tekniska personer kan enkelt implementera detta.

  1. En liten USB HID-konsol som sorterar ett lösenord som lagts undan i EEPROM – ett slags oförutsägbart minne – varje gång det associeras med ett ramverk.
  1. Efter att ha associerat gadgeten, med tanke på slutmålet att skapa ytterligare ett hemligt ord, behöver man bara knacka på topparna med bult fånga ett par gånger – 4 gånger för att börja återställa lösenordet och en gång för varje lösenordstecken som skapas. Bara om du funderar så är 10 standardlängden på det okända ordet.
  1. Ett hemligt USB-ord skapat med hjälp av en USB och en ATtiny85.
  1. ATtiny modifierades för att fungera som en USB-slagfras som spelar ut Passwordera och går in i processen.
  1. Det externa inhägnade området av gadgeten var från en gammal 512MB glimmerenhet. Med hjälp av lite lappning kom han på hur man associerar Zener-dioderna, motstånden, byglarna, GND, VCC och ATtiny på ett stativ som är mycket kort.

Steg för att skapa ett lösenord i USB:

Nu måste du fortsätta med stegen nedan för att generera detta lösenord i din USB.

Steg 1: Sätt i Pendrive som du behöver för att lösenordsskydda och öppna pilgrim och högerklicka på din flyttbara enhet och välj “Slå på Bitlocker.” Du skulle veta att den flyttbara disken visas av Windows inuti panelen Den här datorn. Så för att komma åt den och slå på Bitylocker gå till panelen Min dator.

Steg 2: När du har tryckt på Slå på bitlåset kommer guiden att vara öppen, kryssa för “Använd ett ledord för att låsa upp enheten.” Det här alternativet är placerat på ett sådant sätt att du omedelbart kan hitta det i guiden och därför kontrollera det.

Steg 3: Sortera nu i lösenordet du behöver och klicka på Nästa. Försök att göra lösenordet av lämplig längd och med olika alfabet och siffror. Detta för att säkerställa lösenordets kvalitetsstyrka.

Steg 4: Nu kommer du att få frågan “Hur behöver du gå neråterställningsnycklar” Välj från alternativen, nu måste du sedan välja om din enhet nu används eller i händelse av att den är ny. Klicka på nästa.

Steg 5 : Välj nu hur mycket hårddisk du vill kryptera, hela enheten eller nyss använt diskutrymme. Det bästa alternativet skulle vara att välja hela disken istället för det använda diskutrymmet eftersom du skulle behöva lägga till mer information till disken som skulle täcka upp det extra utrymmet.

Steg 6: Mot slutet Klicka på Börja kryptera, krypteringsprocessen börjar. Låt krypteringen ske helt och hållet och när den väl är klar är du fri att använda din krypterade USB-enhet.

För närvarande När du vill använda den, modulera den kodade enheten i din dator, den kommer att ge dig ett meddelande. Med den är BitLocker-skyddad, du behöver helt enkelt trycka på den, ange ditt hemliga ord och trycka på Lås upp-knappen. Det är allt,

Videons URL:- https://www.youtube.com/watch?v=kpNSycoUCZM

För att stänga av BitLocker Drive Encryption

  1. Klicka på Start, klicka på Kontrollpanelen, klicka på Säkerhet och sedan klicka på BitLocker Drive Encryption. Detta är den första
  2. Från sidan BitLocker Drive Encryption, upptäck volymen där du behöver döda BitLocker Drive Encryption och klicka på Stäng av BitLocker Drive Encryption.
  3. Från rutan Vilken nivå av avkryptering behöver du utbyte klickar du på antingen Inaktivera BitLocker Drive Encryption eller Dekryptera volymen efter behov.

Så ovanstående diskussion handlar om hur man bygger en “USB-lösenordsgenerator” för att skapa och ange lösenord automatiskt, använd guiden så kan du enkelt generera lösenord med hjälp av ditt USB-minne. Hoppas du gillar en guide, dela gärna med andra också. Lämna en kommentar nedan om du har någon relaterad fråga till detta eftersom vi alltid finns där för att hjälpa dig med dina frågor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here