Hur man bygger en utpost i Starfield

0
10

Utposter är centrala i Starfield eftersom de låter dig bygga dina egna bosättningar på nästan vilken planet som helst. Men den stora omfattningen av saker att lära sig i Starfield betyder att du kanske är osäker på hur du ska bygga din utpost. Lyckligtvis, när du väl känner till mekaniken, blir det enkelt att sätta upp din drömutpost på vilken värld som helst.

Hur man bygger en utpost i Starfield

Läs vidare för att lära dig allt du behöver om utpostkonstruktion i Starfield.

Hur man placerar en utpostfyr i Starfield

Du kan inte bara flyga iväg med lite timmer och spikar och börja bygga din kosmiska bas utan förberedelser. Först måste du leta efter den idealiska platsen för att sätta upp din bosättning, och sedan placera en utpostfyr för att markera den. Detta gör att du också kan resa snabbt till din bas.

 1. Res till din valda utpostplats och öppna din skanner.
 2. Navigera till och välj Outpost från kommandofältet längst ned på skannern.
 3. Få tillgång till din Outpost Builder.
 4. Välj och placera sedan en utpostfyr genom att flytta den dit du vill bygga din utpost.

Du kan se alla utposter i Starfield för att bestämma var du vill placera en utpostfyr.

Hur man placerar en utpostmodul i Starfield

När du har markerat din utpostplats med en fyr kan du börja installera dina utpostmoduler. Dessa moduler finns i en mängd olika kategorier, och var och en är designad för att utföra en specifik funktion på din utpost. Genom att kombinera moduler kan du bygga en komplex struktur som kan användas för olika ändamål, från mineralutvinning till forskningsstationer till försvarssystem.

Att bygga en utpostmodul kräver tillräckliga resurser, och mängden och typen av resurser kommer att variera beroende på modul.

 1. Res till din Outpost Beacons plats.
 2. Gå in på byggnadsskärmen och välj önskad modul från inventeringspanelen till höger på skärmen.
 3. Släpp modulen till den plats du vill ha den inom ditt angivna utpostområde.
 4. Placera modulen med hjälp av den främjade kontrollen längst ned på skärmen.

Hur du driver din utpost i Starfield

Kraft är en av de viktigaste faktorerna när du bygger din Starfield-utpost. Om du inte producerar tillräckligt med kraft för att stödja din bas, blir det inte mer än en dekoration på ytan av en planet eller måne. Det beror på att de flesta system på din utpost kräver en strömkälla. Vilken typ av strömkälla som behövs för din bosättning beror på planeten eller månen du har valt och din utposts specifika behov.

Du kan använda tre primära kraftkällor för att ge energi till din utpost. De är sol-, vind- och bränslebaserade, och du måste urskilja vilken du väljer för att driva din bas. Det är till exempel ingen idé att installera en solpanel på en planet som inte får mycket solljus. När du väl har identifierat den bästa strömkällan behöver du bara de resurser som krävs för att installera strömmodulen vid din utpost för att börja generera ström.

 1. Gå till din utpost.
 2. Välj önskad strömmodul från inventeringspanelen till höger på skärmen.
 3. Navigera modulen till önskad plats.
 4. Placera strömmodulen med kontrollen längst ner på skärmen.

För att hålla din utpost igång kommer du troligen att behöva bygga flera strömkällor av olika varianter. Detta gäller särskilt när din utpost blir mer omfattande och komplex. Du kan bemästra detta genom att följa vår Starfield Outpost-guide.

Huvudsakliga färdigheter för utpostbyggnad

Starfield har nästan 100 unika färdigheter att låsa upp och ranka upp. Om du inte kan bygga eller göra något på din utpost beror det oftast på att du inte har de resurser eller färdigheter som behövs. Därför är det viktigt att låsa upp och rangordna färdigheter relaterade till utpostbyggande för att bygga din utpost utan några begränsningar.

 • Utpostteknik: Denna färdighet är väsentlig för att förbättra utpostmoduler och forska i ytterligare utpostmoduler. Dessutom kommer att rangordna denna färdighet att fortsätta att förbättra kvaliteten på dina moduler, ge dig tillgång till nya moduler och till och med minska kostnaderna för att bygga dem.
 • Utposthantering: Denna färdighet är avgörande för din utposts funktionalitet och effektivitet. Genom att rangordna det kan du lägga till lastlänkar, konstruera robotar, tilldela besättningsmedlemmar och öka utvinningen vid din utpost.
 • Planetariskt boende: Många planeter i Starfield-universumet har extrema och flyktiga förhållanden. Om du inte låser upp och rangordnar denna färdighet, kan du inte konstruera din utpost på planeter med dessa förhållanden. Dessutom ökar du antalet utposter du kan bygga i Starfield om du rankar den upp.
 • Botanik: Den inhemska floran som finns på din valda planet spelar en avgörande roll i din utpost. Du kan odla och skörda växtligheten för att använda i konstruktion och hantverk. Men det krävs botanik för att odla vissa växter.
 • Zoologi: Liksom floran är det lokala djurlivet också viktigt för skörden. Utan denna färdighet kommer du inte att kunna producera djurbaserade resurser.

Hur man väljer en utpostplats

Innan du börjar bygga din himmelska bas bör du ta reda på vad det främsta syftet med din utpost kommer att vara och sedan hitta en lämplig plats utifrån det syftet. Det finns många saker att tänka på när man letar efter det perfekta stället att kalla hem.

 • Planetära förhållanden: Förhållandena för planeten eller månen du vill bygga din utpost måste beaktas. Många planeter har extrema väderförhållanden, giftiga atmosfärer, intensiva temperaturer, etc. Dessa kommer att påverka din förmåga att etablera sig på vissa planeter, även om de blir mindre av en faktor när du går vidare i spelet.
 • Resurser: Money talks, i verkliga livet, och Starfield. Därför bör inrätta en bas på en planet med rikliga oorganiska resurser vara högst upp på din lista när du bestämmer dig för en plats. Att utvinna dessa resurser kommer att ge dig en stadig intäktsström, och det är alltid en viktig faktor.
 • Inhemska växter och djur: Djuren och växterna som kallar din utpostplanet hem skiljer sig från planet till planet. Inhemsk flora och fauna är värdefulla resurser som du kan skörda för olika användningsområden. Därför är det ett bra drag att välja en planet med massor av vilda djur.
 • Terräng: Att bygga din utpost på platt mark med få hinder som stora stenar och träd är mycket enklare.
 • Visa: Du kan ställa in din produktion för att överblicka frodiga gröna skogar, neonupplysta skyskrapor eller karga ödemarker redo att erövras. Om du vill ta ett steg tillbaka och njuta av landskapet kan en lyxig utpost vara din grej.

Ett hem bland stjärnorna

Att bygga en utpost i Starfield ger otaliga fördelar, en stadig inkomstström från utvinning, forskning, tillverkning eller uppgradering av utrustning. Med lite resurshantering kommer din första utpost att vara på god väg.

Därefter kanske du vill lära dig hur du använder skärmad last i Starfield.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte placera en utpost i Starfield?

Du kanske inte kan placera en utpost i Starfield av ett par anledningar. För det första kan du inte placera utposter i områden som redan ligger inom gränserna för en utpost eller bosättning. Du måste röra dig utanför omkretsen för att placera din utpost.

Dessutom, om du befinner dig på en planet med en farlig miljö, kan du inte placera en utpost förrän du låser upp och uppgraderar färdigheten Planetary habitation.

Vilka resurser behövs för att bygga en utpost?

Resurserna som används för att bygga utposter beror på vilka moduler du väljer att lägga till; Men nästan varje modul kräver en viss mängd bly och tätningsmedel, så du vill vara säker på att du har gott om båda. Aluminium och titan krävs också ofta, så det är en bra idé att ha ett stort lager.

Vissa moduler, som järn och argon, kräver dock olika resurser – dessutom multipliceras listan över nödvändiga resurser när du fyller utpostens inre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here