Inget mer gissande: OnePlus 12-design och global lansering avslöjas

0
21
OnePlus 12 färg svart sandfinish
© OnePlus

Efter många läckor och spekulationer startar OnePlus officiellt sin marknadsföringskampanj för att marknadsföra OnePlus 12 inför de lokala och globala lanseringarna nästa månad respektive i januari 2024. Den slutliga designen och färgerna på enheten har också avslöjats som bekräftar nya ytbehandlingar och en ny vit färgsättning.

  • Läs också: Bästa smartphones att köpa under $600 pris

På sin hemmaplan anger OnePlus det officiella lanseringsdatumet och tiden för OnePlus 12, vilket är den 5 december klockan 14:30 lokal tid. Detta står i kontrast till den tidigare rapporten att den kommer att hållas den 4 december eller samma tid för företagets 10-årsjubileum. Ett popup-evenemang kommer att följas som ger fansen möjlighet att köpa OnePlus 12, även om tillgängligheten verkar ske den 9 december.

OnePlus 12 officiella bilder

Tillsammans med tillkännagivandet av evenemanget har en serie videor och bilder också delats. Framförallt kommer OnePlus 12 att finnas tillgänglig i ny vit, svart med sandstruktur och grön i marmor. Både de vita och gröna alternativen verkar vara glas, vilket kan antyda en trådlös laddningsfunktion. Det är dock oklart vad den svarta varianten kommer att vara gjord av.

OnePlus 12

OnePlus 12 i vit och grön marmorfärg / © OnePlus

Dessutom är baksidan fortfarande en bekant affär med den cirkulära kameraön som rymmer fyra utskärningar för snappers, inklusive en ny periskopkamera på ett av de nedre hålen och två andra skyttar på den övre delen. Noterbart är att det fjärde hålet har ett par två sensorer. Och även om den är synligt oförändrad, säger OnePlus att den har inkorporerat transparent glas på ringen och klockinspirerad design som en strukturerad och fast urtavla.

OnePlus 12 internationell release

Utanför Kina håller OnePlus giveaways i några länder som Storbritannien och Indien. Intressant nog anger det på supportsidan att detta kommer att pågå från 27 november till 23 januari. Under tiden, följande dag efter kampanjen uppgav att OnePlus 12 kommer att vara officiell, vilket innebär att den globala lanseringen av flaggskeppet bör vara den 24 januari .

När det gäller andra specifikationer för OnePlus 12, bekräftas det att enheten drivs av en Snapdragon 8 Gen 3-chipset och parad med upp till 24 GB RAM och 1 TB lagringskonfiguration, åtminstone i Kina. Dessutom har den en ny OLED-skärm med 2K-upplösning och maximal ljusstyrka på 2 600 nits.

Det finns ännu inget besked om hur mycket OnePlus 12 kostar. Men den senaste utvecklingen tyder på att det kanske inte finns några prisrörelser.

Funderar du på att köpa OnePlus 12 nästa år? Dela gärna dina planer med oss ​​i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here