iPhone 15 Pro Max skulle “slå rekord” för att ha de tunnaste ramarna

0
114

iPhone 15 Pro Max förväntas nu slå rekordet efter lanseringen i september, eftersom en ny läcka kom ut från en välkänd tipsare känd som Isuniversum.

Företaget har inte avslöjat något om iPhone 15-serien, men några tipsare fick reda på att den här seriens avancerade modell har de tunnaste ramarna jämfört med någon annan smartphone på marknaden, så låt oss fortsätta diskussionen nedan.

iPhone 15 Pro Maxs ramar: alla detaljer

Ramar på iPhone 15 Pro Max
Xiaomi 13s ramstorlek

Enligt en tweet från IsuniversumApple kanske planerar att göra iPhone 15 Pro Maxs ram tunnare än någon annan smartphone som finns på marknaden.

Is Universum är en populär tipsare som har bra koll på att ge korrekt information när det kommer till Apples kommande produkter.

Som Is Universum noterade i tweeten att iPhone 15 Pro Max-ramens bredd bara är 1,55 mm vilket är det minimalistiska genom tiderna.

Som du kan se i bilden ovan är Xiaomi 13-smarttelefonens rambredd 1,81 mm vilket för närvarande håller rekordet för den tunnaste ramen.

Tipsaren klargjorde också hur han kunde mäta det, eftersom täckplåten på pro max-modellen i denna iPhone 15-serie nyligen läckte, och ovanstående breddmått mättes från den.

Förutom, iPhone 14 Pro Ramens bredd är 2,17 mm vilket är enormt, och smarttelefonen med den tunnaste ramlistan innehåller också Samsung Galaxy S22 och S23 eftersom den också behåller en rambredd på cirka 1,95 mm.

Tidigare har en läcka också noterat att iPhone 15 series pro-modeller förväntas ha solid-state volym-, mute- och strömknappar, vilket kommer att påverka telefonens kanter och ramar något.

Separat finns det ytterligare en anledning som återspeglar anledningen till att Apple kommer att kunna skära ner ramarna på dessa enorma åtgärder eftersom Apple skulle kunna implementera sin klockas skärmliknande design i iPhone 15:s alla modeller.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here