iPhone 15:s bildsensor skulle få stora uppgraderingar från Sony

0
91
iPhone 15:s bildsensor skulle få stora uppgraderingar från Sony

Apple verkar ta med många uppgraderingar till iPhone 15-serien, alla modeller, och den senaste rapporten från en pålitlig källa antyder några enorma framsteg för bildsensorn.

Enligt en rapport från NikkeiNästa iPhone från Apple kommer att behålla de senaste bildsensorerna från Sonysom kallas “state of the art”.

Apple kan förbättra kamerakvaliteten i svagt ljus med Sonys bildsensor

iPhone 15:s bildsensor skulle få stora uppgraderingar från Sony

Eftersom informationen har kommit från en välkänd källa, som redan har gjort så korrekta påståenden tidigare, och nu verkar det som om denna nyckelfunktions detalj är giltig, så låt oss diskutera det.

Sony Group levererar redan kameralinsen och bildsensorerna till Apple för iPhones, och nu kommer de att tillhandahålla sin mest brottsliga “state-of-the-art” bildsensor.

Och den här nya bildsensorn syftar till att förbättra kvaliteten på tagna bilder genom att förbättra prestanda för svagt ljus i bilderna.

Denna bildsensor från Sony kommer att göra att mättnadsaktiviteten fördubblas i varje pixel i bilden som den kommer att kunna fånga mer ljus med, och sedan kan den minska under- och överexponeringen så att huvudobjekten får mer framhävning i bilden.

Om vi ​​till exempel tar en bild där bakgrundsbelysning maskerar huvudobjektet eller personen, men med den här nya sensorn, kommer bilden i en situation som denna att få stor förbättring.

För närvarande är det svårt att nämna alla förändringar eftersom det inte finns någon särskild rapport om dess fullständiga process och framsteg, men alla exakta åtgärder kommer efter en tid eftersom företaget också kommer att leverera sensorn till fler varumärken.

Det är också oklart om Apple kommer att introducera den här funktionen endast med Pro-modellerna eller om alla modeller kommer att behålla den. Enligt min åsikt kommer denna funktion att komma för alla modeller eftersom det är en stor uppgradering av bakre kameror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here