iPhone 17 skulle ha “Under-Display Face ID”

0
86

Apple verkar redo att lansera iPhone 15 senare i år, och tack vare alla läckor som bekräftar att det inte finns någon förändring i dess skärmdesign, men iPhone 17 år 2025 kan komma att introducera en stor förändring i skärmdesignen.

Enligt de nya läckorna kommer iPhone 17 att ha en skärmdesign utan skåra eller dynamisk ö som kommer att behålla en mycket ryktad funktion som är Face ID under displayen, så låt oss fördjupa oss i detaljerna nedan.

iPhone 17 Under-Display Face ID: Alla detaljer

iPhone 17 Under-Display Face ID: Alla detaljer

En välkänd konsult inom displaybranschen Ross Young har nu delat med sig av de senaste detaljerna om Face ID:s under-displays ankomst. Det finns ingen anledning att tvivla på information från honom eftersom han har en bra meritlista när det gäller Apples framtida produkter.

Enligt Ross’s tweet, förväntas Apple nu starkt presentera iPhone med Face ID under displayen 2025. Tidigare, Ross Ung hävdade att den första iPhonen med Face ID under displayen skulle komma 2024.

Men nu avslöjade han att Apple skulle ta minst ett år till på grund av vissa problem med sensorn.

Denna tidsram är en direkt antydan om iPhone 17-serien eftersom Apple under 2025 högst förväntas lansera iPhone 17-serien, men denna kommer inte att ha all-screen design.

Dessutom har Apple en liknande meta för sin iPhone-serie eftersom den introducerade en ny notch i iPhone 14-serien förra året, och i år kommer vi att se denna notch (Dynamic Island) i iPhone 15-seriens alla modeller.

Och sedan samma sak i iPhone 16-serien, som kommer att slutföra sina tre år, så de måste introducera en ny design för skåran, som bara skulle vara en cirkel för den främre kameran, och det kommer att finnas ett osynligt Face ID under displayen sensor.

Apple skulle dock använda sin vanliga strategi, där endast pro-modellerna i serien kommer att ha ett Face ID under displayen, och icke-proffs-modeller kommer att ha Dynamic Island notch-design.

För närvarande har Apple inte bekräftat något om dessa ändringar eller funktioner, så all ovanstående information inkluderar antaganden från källor, och för mer exakta detaljer måste vi vänta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here