Motorola lanserar $65 Moto Watch 40, utmanar Galaxy Fit 3

0
12
Moto Watch 40 fitness tracker prisspecifikationer lanseras i USA
© Moto / Redigera av nextpit

Medan vi ivrigt väntar på debuten av Samsung Galaxy Fit 3, har Motorola överraskat oss med den oväntade avtäckningen av sin nya Moto Watch 40, som snart kommer ut på marknaden till ett pris av $65. Trots sin “Watch”-beteckning fungerar Moto Watch 40 främst som en träningsspårare, och presenterar ett mer budgetvänligt alternativ till förra årets Moto Watch 70.

  • Föredrar du en annan tracker? Se de bästa Fitbit-klockorna och spårarna du kan köpa 2024

Moto Watch 40 design och skydd

Det finns en anmärkningsvärd anledning till att Moto Watch 40 är billigare. För det första har den bärbara en LCD-pekskärm uppmätt till 1,5 tum i rektangulärt förhållande, vilket borde missa alltid-på-läget jämfört med Galaxy Fit 3. Watch 40 får dock en ganska anständig batteritid på upp till 10 dagar sedan skärmen används inte hela tiden. Dessutom finns det upp till 85 anpassningsbara urtavlor som du kan ställa in på skärmen.

Fitness tracker-fodralet är tillverkat av zinklegering, vilket gör Moto Watch 40 lätt. Den tippar vågen till 26 gram utan remmen, och den tunnaste delen mäts till 10,2 mm. När det gäller robusta funktioner får enheten IP67 damm- och vattenbeständighet. Det betyder att den tål ett snabbt dopp i en pool eller regn, även om vi inte rekommenderar att ta med den i höghastighetssporter.

Moto Watch 40

Moto Watch 40 finns i färgerna Rose Gold och Black. / © Motorola

Moto Watch 40-programvara och spårningsfunktioner

Motorolas nya Moto Watch 40 kommer med grundläggande fitnesstracker-funktioner. Den övervakar hjärtfrekvensen 24/7 och stöder sömnspårning förutom steg och kaloriräknare. Med sömnspårning kan du se uppdateringar som täcker REM, djup och lätt sömn.

Moto Watch 40 startar på ett anpassat Moto Watch OS. Den är också kompatibel med Android-enheter och iPhones via iOS. Det finns Google Fit-integration och smarta aviseringar också. Det senare låter dig se dina smartphoneaviseringar på handleden, även om svar på enheten och Bluetooth-samtal saknas kraftigt.

Motorola gör en ny bedrift som de flesta bärbara tillverkare inte kan, och det är snabbladdning. Enligt det kinesiska märket kan Moto Watch 40 laddas fulladdat från 0 till 100 procent på bara 25 minuter genom sin Rapid Charging-teknik, vilket är något du enkelt hittar från många alternativ.

På Motorolas Moto-butik är Moto Watch 40 listad för $65 och finns i svart och roséguld, medan det andra alternativet kommer med ett vitt silikonband. Det är okänt när du kan köpa fitnesstrackern exakt, men du bör inte vänta för länge.

Källa:
Motorola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here