“PS5 Pro” uppges vara underutvecklad och kan komma i slutet av 2024

0
101

Sony slåss redan med Microsoft om ett Call of Duty-spelseriekontrakt, men nu ryktas företaget också arbeta på en ny PlayStation 5-konsolmodell, som kan kallas PS5 Pro.

Den Japan-baserade teknikjätten Sony har stor auktoritet över konsolmarknaden med sina PlayStation-konsoler, och den kanske planerar ett tillägg till den som skulle komma ut senare i år.

PlayStation 5-serien skulle få nytt tillägg nästa år

PlayStation 5-serien skulle få nytt tillägg nästa år

Alla kanske känner till PlayStation 5-serien, som Sony lanserade i slutet av 2020 efter sju år av sin föregångares lansering då PS4 lanserades under fjärde kvartalet 2013.

Och enligt den senaste rapporten från Insiderspel, arbetar företaget i hemlighet på en ny modell av PlayStation 5-konsolen. Informationen avslöjade inte mycket om deras källa eftersom de behöll den namnlös.

Dessutom innehåller den här rapporten inga detaljer om uppgraderingarna som vi skulle se i den här Pro-versionen. Men vi kan säkert säga att det kommer att inkludera flera förbättringar, såsom bättre strålspårning och värmelösning.

Medan samma rapport har noterat att Sony mycket förväntas lansera denna PlayStation 5 Pro nästa år i Q4. Och om de inte skulle få några problem under utvecklingsfasen av den så kan den komma i november månad.

Eftersom Sony flera gånger valt den här månaden att lansera PlayStation-modeller och -serier, och denna rapport hävdar också att ankomsten kommer att ske under årets sista månader.

Bortsett från den här rapporten har flera läckare redan tidigare nämnt Pro-versionen av PS5, och det finns ytterligare en sak som garanterar om PS5 Pro.

Företaget lanserade PlayStation 4s Pro-version 2016, som hade flera uppgraderingar och framsteg jämfört med den vanliga PS4.

Sony tog ett gap på tre år mellan lanseringen av Pro och icke-Pro-modeller, och 2024 kommer att vara det tredje året efter PS5:s lansering, så det kommer att finnas en större chans att historien kommer att upprepa sig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here