Samsung Galaxy A15 5G listad till ett vansinnigt billigt pris

0
33
NextPit Samsung Galaxy A34
© nextpit

Bortsett från de otroliga avancerade och mellanklassiga Galaxy-smarttelefonerna som Samsung tar fram, har de även budgettelefoner under Galaxy A-serien som erbjuder bra valuta för pengarna. En av de mer populära modellerna genom åren har varit Galaxy A14 5G (recension). Enhetens efterträdare, Galaxy A15 5G, har nyligen upptäckts i en lista med en häpnadsväckande billig prislapp och tillägget av en AMOLED-skärm.

Samsung Galaxy A15 5G-skärm

Samsung Galaxy A15 5G har varit på vår radar ganska länge nu, med dess renderingar och processor upptäckt. Den senaste uppdateringen verkar vara en officiell notering på vissa återförsäljare och operatörer i USA, vilket innebär att det officiella tillkännagivandet kan vara runt hörnet.

Genom att gå igenom enhetens detaljer bekräftade den avbildade förpackningen från Boost Mobile att Galaxy A15 kommer att ha en 6,5-tums AMOLED-skärm, vilket är en stor uppgradering från Galaxy A14:s LCD-skärm. Den nya skärmen kommer fortfarande med en FHD+-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Dessutom avslöjar marknadsföringsbilderna samma U-formade skåra på framsidan tillsammans med tjocka ramar.

Samsung Galaxy A15 5G officiell bild

Samsungs Galaxy A15 5G är avbildad med en fräsch designad AMOLED-skärm. / © Boost Mobile US

Walmarts listning pekar dock på en IPS LCD-skärm istället. Kanske var den felaktigt märkt av återförsäljaren med tanke på tidigare rapporter från framstående källor som nämnde en AMOLED-skärm på Galaxy A15? Vem vet, egentligen?

Samsung Galaxy A15 5G kamera, processor och batteri

Baksidan av enheten har en trippelkameramodul, och det nämndes att den primära sensorn är en 50 MP-shooter som liknar mellanklasserna Galaxy A34 (recension) och Galaxy A54 (recension). Detta är troligen ihopkopplat med makro- och djupsensorer.

När det gäller det interna, märktes chippet som MediaTek MT6835, vilket är ett annat namn för Dimensity 6100+ SoC. Chipet har en åttakärnig processor och presterar i nivå med den tidigare Dimensity 6100 på Galaxy A14. Dess största fördel kan vara strömeffektiviteten eftersom den använder en 4 nm litografiprocess, även om detta bara kan bekräftas när enheten är officiellt ute.

Utöver det startar Galaxy A15 5G på Android 13 och har ett 5 000 mAh batteri kompletterat med en snabbare trådbunden laddning på 25 watt. En fingeravtrycksläsare är också inbäddad i strömknappen på höger sida.

Samsung Galaxy A15 5G pris

När det gäller priset var Galaxy A15 5G överraskande noterad för $139 och $149 per pop under Boost Mobile respektive Crickets planer. Dessa priser verkade vara subventionerade av transportörerna, så det är möjligt att det olåsta priset skulle vara högre.

Intressant nog är den inkluderade prisklassen ovan mycket billigare än Galaxy A14 5G som för närvarande säljs för $199. Det har tidigare rapporterats att enheten kommer att kosta €250 i Europa.

Vad är dina tankar om specifikationerna och designen för Galaxy A15? Vi är intresserade av att höra dem.

Via: GSMArena
Källa:
Walmart, Walmart

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here