Samsungs Galaxy Fit 3 kan vara attraktivt prissatt

0
14
Samsung Galaxy Fit 3 tracker officiell bild
© Samsung UAE

Även om Samsung inte officiellt har introducerat Galaxy Fit 3, fortsätter träningsspåraren att skapa rubriker över hela internet. Efter den oavsiktliga listningen som avslöjade dess officiella bilder och specifikationer, har enheten återigen upptäckts. Den här gången visades den i sin detaljhandelsförpackning tillsammans med det lokala priset, vilket gav ledtrådar om hur mycket det kunde kosta på andra marknader vid utgivning.

När vi fortsätter att rulla ut den röda mattan för februari verkar det som om den förestående lanseringen av Galaxy Fit 3 också närmar sig. Detta stöds av det faktum att träningsspåraren nyligen har avbildats live i en butik i Tanzanias huvudstad Dar es Salaam.

Samsung Galaxy Fit 3 pris

Även om det inte fanns något intressant från bilden eftersom de flesta detaljer om enheten redan har rapporterats, avslöjades det påstådda priset för Galaxy Fit 3 utan ceremonier. Det tippas att Samsung-trackern kommer att kosta TZS 250 000 lokalt, eller cirka 99 USD efter konvertering.

Samsung Galaxy Fit 3:s butikslåda

Samsung Galaxy Fits detaljhandelsförpackning är avbildad / © Samsung Community

Detta är inte förvånande eftersom den mindre kapabla Galaxy Fit 2 som vår kollega recenserade kostade runt $60 per pop. Slutpriset kan dock fortfarande skilja sig åt på andra marknader, inklusive USA, om du skulle ta hänsyn till skatteskillnaden.

Oavsett vilket ser det ut som att Samsung positionerar Galaxy Fit 3 som ett övertygande alternativ för träningsspårare jämfört med sådana som Fitbit Charge 6 (recension) eller Inspire 3 (recension). På samma sätt kan vissa smartwatchanvändare också tycka att Galaxy Fit 3 är ett bättre alternativ på grund av dess lätta konstruktion och mindre formfaktor, vilket möjliggör bättre komfort även när den bärs hela dagen.

Samsung Galaxy Fit 3 fitness tracker

Samsungs Galaxy Fit 3 har en snabbfrigöringsknapp för att fästa remmar eller band / © Gadgets & Wearables

Dessutom bekräftas det att Galaxy Fit 3 kommer med en större AMOLED-pekskärm i ett rektangulärt bildförhållande och en dedikerad fysisk knapp. Den bärbara enheten använder också en snabbknappsmekanism för att tillåta enkelt byte av remmar. Detta kan vara inspirerat av Galaxy Watch 6 (recension). Dessutom finns den i svart, silver och rosa.

Bortsett från det bör Galaxy Fit 3 inkludera bättre hälsa och spårningsfunktioner, som ett bredare utbud av träningspass och utökad sömnanalys. Det finns också stöd för falldetektering, Hitta min platsspårning och en barometersensor. Samsung betygsatte den nya spåraren för att leverera upp till 13 dagars batteritid från en enda laddning.

Tycker du att Galaxy Fit 3 är ett rimligt köp till detta pris? Låt oss veta hur mycket du tycker att det borde kosta.

Via: GSMArena
Källa:
SamsungCommunity

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here