Spara datumet: Xiaomi 14-seriens lanseringsevenemang bekräftat

0
12
nextpit Xiaomi 14 Pro Test
© nextpit

Lanseringsevenemanget för Xiaomi 14 – för vilket företaget för närvarande bjuder in folk till MWC 2024 på sociala plattformar – borde inte ge några överraskningar. Men de senaste ryktena verkar kasta allt överbord: Till exempel kommer Xiaomi 14 Pro inte att släppas globalt. Istället har Xiaomi Japan meddelat att Xiaomi 14 Ultra kommer att presenteras över hela världen istället.

  • Läs också: De bästa Xiaomi-smarttelefonerna jämfört

Lansering av Xiaomi 14-serien

Xiaomi 14-seriens lanseringsevenemang

Xiaomi bjuder in dig officiellt till MWC den 25 februari för presentationen av Xiaomi 14-serien. / © Xiaomi

Så nu är det officiellt: Xiaomi 14-serien kommer att presenteras för oss söndagen den 25 februari på Mobile World Congress (MWC 2024) i Barcelona. Och även om vi redan har testat den kinesiska versionen av Xiaomi 14 och Xiaomi 14 Pro, har företaget fortfarande några hemligheter att bekräfta eftersom det bara nämner en “serie”.

Detta kan betyda allt från en lansering av Xiaomi 14 och 14 Pro eller att Xiaomi 14 Ultra läggs till ovanpå. Detta antagande bekräftas av en teaser på Twittersom ursprungligen antyder tre kameraringar, varav den lägsta är guldfärgad.

“Det är ett ögonblick vi delar med dig: Den 25 februari börjar “Lens to tegend”-resan. Så gör dig redo att bli inspirerad av oss”, säger grundaren och nuvarande Xiaomi-vd:n Lei Jun.

Xiaomi Japan hade också redan meddelat via X att “Xiaomi 14 Ultra kommer att vara en del av presentationen”.

Lanseras Xiaomi 14 Pro i väst?

Så långt så bra, om bara sidan Xiaomiui hade inte påstått förra året att Xiaomi 14 Pro inte alls skulle komma till Europa. Och det trots officiell certifiering. Detta påstående har nu bekräftats igen av GSMChinaeftersom Xiaomi förmodligen har ändrat modellnumren under tiden så att Xiaomi 14 Pro saknar identifierarna “N1” och “N3”.

Xiaomi 14 Pro baksida i detalj

Jag har redan tittat på Pro-versionen av Xiaomi 14. / © nextpit

Så det kommer att bli spännande fram till evenemangets start—det är så vi gillar det, eller hur?

Vad tycker du om beslutet, om det faktiskt händer, att Pro-modellen måste ge plats för Ultra-versionen? Låt oss veta vad det första som går igenom ditt sinne är i kommentarerna. Jag är i alla fall redan nyfiken.

Källa:
LeiJun/X, GSMChina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here