Twitter kommer snart att introducera guld- och silververifierade märken

0
603
Twitter kommer snart att introducera guld- och silververifierade märken

Twitter har redan tillkännagivit nylanseringen av sitt betalda blue tick-märke, som kommer att inkluderas i Twitter Blue-prenumerationen, men nu, företagets nya VD, Elon Muskhar avslöjat en ny twist på det.

Det betalda tick-märket kommer också i två nya färger tillsammans med det ursprungliga blå märket, och de är uppdelade i tre för olika typer av konton, så låt oss diskutera alla tillgängliga detaljer om det.

Twitter kommer att börja sälja verifierade märken igen från nästa vecka

Twitter kommer att börja sälja verifierade märken igen från nästa veckaSom någon ställde en fråga till Elon Musk via Tweet-svar angående märkets relansering på Twitter, så svarade han honom och lämnade några viktiga detaljer, såsom en försening av denna nylansering och den exakta dagen för utgivningen.

Musk noterade att det skulle finnas två nya verifierade märken: Guldfärgschecken och Gråfärgschecken, vars koncept du kan se i bilden ovan, och den blå rutan kommer att förbli densamma.

Dessutom finns det en anledning bakom dessa nya färgmärken, och det är inte så att användare kommer att ha valet att välja vilken färg de vill ha genom att bara betala $8 per månad.

Guldchecken är endast för företags och varumärkens Twitter-konton så att alla på Twitter enkelt kan identifiera företag eller företags konton.

Gå nu till nästa, som är den grå kontrollen; denna kontroll är endast för konton som är relaterade till regering eller politik.

Och OG Blue Check kommer inte att vara begränsad till någon speciell kategori som den är för individer, även om det är en kändis, artist eller vem som helst. De måste bara betala $8 per månad för att behålla det på sitt Twitter-konto.

Tidigare förväntades den komma den 29 november, men nu noterade Musk att den skulle komma nästa fredag, vilket betyder den 2 december. Dessutom har Musk också nämnt att denna förändring är nödvändig för nylanseringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here