10 bästa Windows 11-teman och skalpaket 2022

0
38
Bästa Windows 11-teman 2022

Även om Windows 11 är mycket anpassningsbart och erbjuder många anpassningsalternativ, letar användarna fortfarande efter mer. Det som är bra är att du också kan anpassa Windows 11 med teman från tredje part.

Precis som Windows 10 har du många teman tillgängliga för Windows 11. Teman för Windows 11 kan förändra utseendet på operativsystemet. Du kommer att ha olika tapeter, färgscheman, muspekare, ljudeffekter och animationer.

Inte bara teman utan Windows 11 Skin-paket bidrar i hög grad till att anpassa Windows 11 PC. Så om du letar efter de bästa Windows 11-teman läser du rätt guide.

10 bästa gratis Windows 11-teman (2022)

I den här följande artikeln har vi listat några av de bästa Windows 11-teman och hudpaket som eventuellt kommer att förändra utseendet på din dator. Så låt oss utforska de bästa Windows 11-skalpaketen och teman.

1. 3D-tema

3D-tema för windows 11

Om du vill få ditt Windows 11 att se 3D ut, kan 3D-tema vara det bästa temat för dig. Det är ett av de bästa och vackraste teman för Windows 11 med 3D-bakgrundsbilder.

Temapaketet för Windows 11 innehåller totalt 17 bakgrundsbilder som ser annorlunda och unika ut. Alla tapeter har 3D-effekter i dem. Dessutom är installationsdelen ganska enkel; ladda bara ner 3d.deskthemepack och installera det på ditt system.

När du har installerat måste du öppna inställningarna för anpassning av Windows 11 för att tillämpa 3D-temat på skrivbordet.

2. Money Heist Tema

Bästa Windows 11-teman 2022

Om du är ett stort fan av Money Heist-serien kanske du vill använda det här temat istället. Money Heist Theme är baserad på den populära La Casa de Papel-serien som släppts på Netflix.

The Money Heist Theme ger bakgrunder från Money Heist-serien. Du får HD-bakgrundsbilder för professor, Tokyo, Berlin, Raquel, Denver och andra karaktärer.

Money Heist Theme för Windows 11 innehåller 15 olika bakgrundsbilder i högupplösning. För att aktivera temat måste du installera Money Heist Theme-paketet och sedan använda det från skärmbilden Personalization i Windows 11.

3. Ubuntu SkinPack

Ubuntu SkinPack för Windows 11

Om du vill uppleva Ubuntu på din Windows 11-dator måste du prova Ubuntu SkinPack. Detta är ett Windows 11-skalpaket som förändrar många visuella saker på din dator.

Du får nya bakgrundsbilder, nya ikoner, färgscheman, ett nytt sidofält och några andra visuella element. Att installera Ubuntu SkinPack kan dock vara en komplicerad process eftersom det är ett skalpaket som du måste korrigera först.

För att installera Ubuntu SkinPack kan du titta på videor på YouTube. Så, Ubuntu SkinPack är ett av de bästa Windows 11 Ubuntu-teman du kan använda idag.

4. Hacker-tema

Hacker-tema för windows 11

Många teknikbaserade teman är tillgängliga för Windows 11, men Hacker Theme är det bästa.

Det är ett Windows 11-hackertema som alla hackare eller pentester skulle älska att använda. Temapaketet är fullt kompatibelt med alla Windows-versioner och innehåller 15 HD-bakgrundsbilder.

Det är enkelt att installera Hacker Theme; du måste ladda ner hacker.deskthemepack och installera det på ditt system. När det är installerat, öppna inställningarna för anpassning och aktivera hacker-temat.

5. Fortnite-tema

Fortnite-tema

Om du älskar att spela Fortnite eller är ett stort fan av det, kommer du säkert att älska Fortnite-temat. Detta är ett speltema för Windows 11 som alla Fortnite-fans skulle älska.

Fortnite Theme för Windows 11 ger inte bara tapeter utan även appikoner. När det gäller kompatibilitet stöder Fortnite Theme Windows 7 operativsystem och högre.

Fortnite Theme for Windows ger 15 högkvalitativa bakgrundsbilder som roterar automatiskt med frekventa intervaller. Alla tapeter ser unika ut och är hämtade från själva spelet.

6. macOS Monterey SkinPack

macOS-tema för Windows 11

Om du har läst tekniska nyheter regelbundet vet du kanske att Apple nyligen släppte macOS Monterey. macOS Monterey SkinPack tar med de visuella delarna av det nya operativsystemet till din Windows 11-dator.

Så om du vill uppleva macOS Monterey utan att byta till Apples ekosystem kan macOS Monterey SkinPack vara det bästa valet för dig. Det ger en touch av macOS Monterey till din Windows 11-dator.

Du får en mac-docka, ikoner av macOS-typ, ett actioncenter och mer. Det enda problemet är att det här är ett premium-skalpaket, och endast lite-versionen är tillgänglig gratis. Lite-versionen av macOS Monterey SkinPack har ingen ikon och extra för Windows 11.

7. Världens nationalparker

Världens nationalparker

World National Parks är en av de bästa och topprankade personaliseringsapparna för Windows 11. Det är ett tema som du kan ladda ner gratis från den officiella Microsoft Store.

Temat gäller tapeter av några spektakulära nationalparker. Du kommer också att se sevärdheter från Indien, Nya Zeeland, Kanada, Chile och andra länder.

Observera att tapeterna som World National Parks tar med endast kan användas som skrivbordsunderlägg. Den erbjuder dig ett set med 18 teman med fantastiska tapeter i hög kvalitet. Sammantaget är World National Parks ett utmärkt tema för Windows 11 som du inte bör missa.

8. Earth From Above Premium

Earth From Above Premium

Vill du uppleva hur jorden ser ut från himlen på ditt skrivbord? Om ja, måste du installera Earth From Above Premium just nu. Det är ett av de mest unika temapaketen du någonsin kan installera på Windows 11.

Temapaketet för Windows 11 erbjuder fascinerande bilder av planeten jorden i sin fulla glans. Det finns totalt 14 högkvalitativa bilder som temat ger, och alla bakgrundsbilder var tillgängliga i 4K-kvalitet.

Bakgrundsbilderna som temat visar kan göra ditt skrivbord levande. Sammantaget är Earth From Above Premium ett fantastiskt temapaket för Windows 11 som du inte bör missa till varje pris.

9. Mörk Amoled

Mörk Amoled

Om du är ett fan av skräck, mystik och fantasy kanske du älskar Dark Amoled. Dark Amoled är ett populärt tema för Windows 11 som ger 16 olika skräckbaserade bakgrundsbilder till din dator.

De 16 olika mörka tapeterna som erbjöds fanns tillgängliga i Full HD-upplösning, och tapeterna ser unika och realistiska ut. Det är också ett mörkt tema för Windows 11 och är designat för dem som föredrar mörkt läge framför ljus.

Bakgrundsbilderna i Dark Amoled kan ge en aura av skräck och mystik till ditt skrivbord. Den är helt kompatibel med Windows 11 och installationen är ganska enkel.

10. Polardjur

Polardjur

Polar Animals är ett av de fantastiska gratisteman som finns på Microsoft Store. Microsoft Corporation publicerar temat och ger en polarexpedition på 16 uppsättningar av vad som lever på land och simmar över havet vid de frusna polerna.

Appen är gratis att ladda ner och du kan hämta den direkt från Microsoft Store. Även om temat är designat för Windows 10, fungerar det ganska bra även på den senaste Windows 11-datorn.

Tapeterna som Polar Animals tema ger ser bra ut och finns i hög kvalitet. Så om du är ett fan av djurbaserade teman kanske du gillar Polar Animals.

Hur man använder Windows 11-teman?

Tja, att installera Windows 11-teman är ganska enkelt. Om du har laddat ner ett Windows 11-temapaket från Microsoft Store eller någon annan webbplats måste du installera det först.

När du har installerat måste du följa några av de enkla stegen som delas nedan för att tillämpa Windows 11-teman.

  • Högerklicka först på skrivbordet och välj Anpassa.
  • På anpassningsskärmen klickar du på teman.
  • Nu hittar du alla dina installerade teman. Klicka på temat för att tillämpa det.

Obs: Vissa skalpaket och teman kan kräva ]ytterligare verktyg för installation. Så kolla temasidan för steg-för-steg-instruktioner om hur du installerar ett specifikt tema på Windows 11.

Det är allt! Så här kan du använda teman på din Windows 11-dator.

Alla teman som anges i artikeln var gratis och erbjuder högkvalitativa bakgrundsbilder. Så det här är några av de bästa gratis Windows 11-teman du kan använda idag. Om du vill föreslå andra teman för Windows 11, låt oss veta i kommentarerna nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here