5 bästa appar för gästläge för Android 2022

0
55
5 bästa appar för gästläge för Android 2022
5 bästa appar för gästläge för Android 2022

Operativsystemet Android erbjuder många användbara funktioner eftersom det är baserat på Linux och av naturen är öppen källkod. Du kan använda olika typer av appar för att förbättra funktionerna i operativsystemet.

Vi är ganska säkra på att ni alla kan ha gått igenom situationer där ni måste dela era smartphones med vänner eller släktingar. Eftersom vår smartphone innehåller många känsliga data är det ganska vanligt att känna sig obekväm när vi delar våra smartphones med andra.

Lista över 5 bästa appar för gästläge för Android

För att hantera sådana situationer finns Androids appar för gästläge. Med appar för gästläge för Android kan du enkelt dölja dina personliga och ekonomiska saker innan du lämnar över enheten. Den här artikeln kommer att dela några av de bästa apparna för gästläge för Android.

1. Barnläge

Barnläge

Kids Mode är en föräldrakontrollapp för Android. Med den här appen kan du enkelt hantera ditt barns skärmtid, blockera appar, ställa in en tidsgräns för appanvändning, etc.

Kids Mode kan också användas som en gästlägesapp för att skapa profiler. När du har skapat en profil kan du gruppera flera appar under samma begränsning.

2. SwitchMe flera konton

SwitchMe flera konton

SwitchMe Multiple Accounts är en annan bästa Android-gästlägesapp tillgänglig på Google Play Butik. Med SwitchMe Multiple Accounts kan du enkelt skapa en användarprofil, precis som du skapar på en Windows-dator.

Med varje profil kan du tilldela appar och spel med olika inställningar. Användargränssnittet för SwitchMe Multiple Accounts är ganska utmärkt och välorganiserat. Men på nackdelen fungerar appen bara på rotade Android-smarttelefoner.

3. Dubbel skärm

Dubbel skärmDouble Screen är en annan bästa gästlägesapp för Android som endast kan visa utvalda appar på hemskärmen. Appen liknar ganska mycket Safe-appen som anges ovan.

Just nu ger Double Screen användare två lägen att använda. En är för jobbet och en annan för hemmet. I båda lägena kan du välja olika appar.

4. LimaxLock

LimaxLock

LimaxLock skiljer sig något från alla andra som anges i artikeln. När den väl har installerats ersätter den automatiskt standardstartprogrammet och begränsar användaren från alla appar utom de tillåtna.

Det är en Android-app som är avsedd att begränsa missbruk av appar och systemresurser. När du är klar med gästläget anger du lösenordet så kommer alla appar att återställas.

5. AUG Launcher

AUG LauncherAUG Launcher är en av de bästa Android-gest launcher-apparna som finns tillgängliga i Google Play Butik. Appen ger också användare två användarlägen – Ägare och Gäst.

Startprogrammet låser inte några dolda appar som är synliga i din applåda i ägarläget. På samma sätt kommer de dolda apparna inte att visas i gästläget. Bortsett från det ger AUG Launcher också ett fullfjädrat appskåp.

Du kan använda dessa appar för att skapa flera profiler på din Android. Om du känner till andra appar för gästläge för Android, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here