Asus Zenfone 10: Läckta specifikationer Tips om Crazy Battery and Camera Upgrade

0
8
Asus Zenfone 9 Pictures NextPit 4
© NextPit

Asus Zenfone 9 är en av de kompakta flaggskeppstelefonerna som lanserades förra året. Och baserat på företagets schema kan Zenfone 10 släppas hösten 2023. Överraskande nog håller den oanmälda enheten nu på att avvika från den kompakta statusen till förmån för ett större batteri och bättre kameraspecifikationer.

Asus Zenfone 10 kanske inte kommer lika praktisk som sin föregångare baserat på läckta specifikationer som delas av läckaren Paras Guglani genom Pricebaba. Medan Zenfone 9 vi granskade levererades med en 5,9-tumsskärm, är dess efterföljare tippad med en större AMOLED-panel mätt på 6,3 tum tillsammans med samma 120 Hz uppdateringsfrekvens.

  • Bästa kompakta smartphones: Hur många tum behöver du?

I jämförelse kan den sträckta skärmen placera Zenfone 10 ovanför Galaxy S23:s territorium med sin 6,1-tums AMOLED-panel. Men om Asus skulle använda extra tunnare ramar, kanske den faktiska storleken på Zefone10 inte är drastiskt annorlunda. Dessutom förväntas IP68-klassificeringarna för damm- och vattenbeständighet bibehållas.

Asus Zenfone 9 kameror.

Huvudkameran på Zenfone 9 erbjuder kardanstabilisering. / © NextPit

Asus Zenfone 10-processor och kamera

Utöver skärmen har Zenfone 10 enligt uppgift en Snapdragon 8 Gen 2-chipset och 16 GB RAM. Lagringsalternativen ryktas vara 256 och 512 GB. Samtidigt kan kameraavdelningen se en betydande uppgradering som pekar på en ny 200 MP huvudsensor som kommer att ersätta den nuvarande 50 MP snapper.

Asus skulle kunna förbättra eller behålla den imponerande batteritiden för Zenfone 9. Följaktligen kommer Zenfone 10 att få en större batterikapacitet på 5000 mAh. Storleken är cirka 14 procent mer juice än förra årets kompakta flaggskepp och uppväger särskilt Galaxy S23 med sitt 3900 mAh-batteri. Det finns inga ord om snabbare laddning är planerad. På samma sätt kommer Zenfone 10 att köras på Android 13 vid lanseringen.

Vilken skärmstorlek anser du vara en praktisk telefon? Och skulle du föredra att ha en längre uthållighet än att ha en kompakt form? Vi vill gärna höra dina svar i kommentarsfältet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here