Bilder på Samsungs Galaxy A24 föreslår tjocka ramar och stora kameraspecifikationer

0
6
NextPit Samsung Galaxy A33 5G främre kamera
© NextPit

Samsungs Galaxy A34 och Galaxy A54 är tydligen inte de enda mellanklasssmarttelefonerna som är planerade att släppas i företagets sortiment under första halvåret i år. En lågpris Galaxy A24 förväntas lanseras snart, och dess läckta bild tillsammans med dess specifikationer gav tyngd åt denna prognos.

Baserat på en påstådd reklambild skiljer sig Samsungs Galaxy A34 något från det platta och strömlinjeformade utseendet på Galaxy A34. Dess AMOLED-skärm vid 90Hz uppdateringsfrekvens sägs mäta 6,5 ​​tum och kan producera 1 000 nits av maximal ljusstyrka. Denna paras sedan med en skårad design och tjocka ramar som är mer framträdande på den nedre hakan.

  • Läs också: Vilken är den bästa mellanklasstelefonen för Android att köpa 2023?

Baksidan av Galaxy A24 speglar också installationen som finns på Galaxy A54 och Galaxy A34. Dessutom kan du hitta den tredubbla kameramodulen med 50 MP huvudsensor som tar rodret. Det finns 5MP ultrawide och 2MP makroskjutare också. Samtidigt tros selfiekameran vara en 13 MP-sensor.

Samsung Galaxy A24 färger och design

Är detta den påstådda bilden av Samsung Galaxy A24, med tjocka ramar, korrekt? / © Gadgety

Den billigare Android 13-enheten kommer att drivas av en MediaTek Helio G99-processor. Men det finns regioner där en Snapdragon-variant kommer att erbjudas. Minnesmässigt har den en konfiguration som består av 4 GB RAM och 128 GB inbyggd lagring. Det är oklart om det kommer en kraftfullare installation med större minne och lagring. På andra håll förväntas 5 000 mAh-batteriet leverera en pålitlig batteritid.

Som framgår av bilden inkluderar färgerna på Galaxy A24 en reflekterande silver/vit, limegrön, svart och vinröd. Det sista lackeringsjobbet verkar påminna oss om Galaxy S22 Ultra (recension). Slutligen finns det inga ord om hur mycket Galaxy A24 kommer att kosta, men det är möjligt att den kan säljas för samma pris som budgeten Galaxy A23 5G.

Vad är dina tankar om Galaxy A24:s specifikationer och design? Föreslår du att Samsung ska avstå från skårorna från sina medelstora enheter? Vi lyssnar.

Via: GSMArena
Källa:
Gadgety

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here