Hur man använder NameDrop i iOS 17 på iPhone

0
26
Dela kontakter med NameDrop i iPhone och Apple Watch

Vikten av att hålla kontakten med vänner, familj och kollegor kan inte gå obemärkt förbi. Så att dela kontakt med våra nära och kära eller våra nya kontakter borde inte vara ett krångel. Apple förstod detta och rullade ut NameDrop med iOS 17. Den här funktionen låter dig snabbt och sömlöst utbyta kontakter med en annan iPhone eller Apple Watch med bara några få tryck. Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Vad är NameDrop i iOS 17?

NameDrop är ett kraftfullt och effektivt verktyg som är utformat för att förenkla processen att dela kontakter mellan Apple-enheter. Den här funktionen tar bort behovet av att manuellt mata in dina uppgifter eller överföra dem via tredjepartsappar. Det bästa är att det går blixtsnabbt eftersom det är integrerat i AirDrop.

Oavsett om du nätverkar på en konferens, samarbetar i ett projekt med kollegor eller helt enkelt letar efter en mer bekväm metod för att dela telefonnummer och e-postadresser, är NameDrop praktiskt. Dessutom, om du missade något, ser de nya kontaktaffischerna i iOS 17 ganska snygga ut!

Hur fungerar NameDrop

Precis som AirDrop använder NameDrop Bluetooth för att dela kontakter. Detta innebär att båda iPhones (eller en Apple Watch, ibland) som är involverade i överföringen måste ha Bluetooth aktiverat.

NameDrop på iPhone och Apple Watch

Hur man använder NameDrop i iOS 17

  1. Innan vi börjar, se till att NameDrop-funktionen stöds av din iPhone eller Apple Watch.
  2. För iPhone närmare någon annans iPhone eller Apple Watch för att dela dina kontaktuppgifter.
  3. När enheten uppmanar dig, bestäm om du vill dela en kontakt, e-post-ID eller foto.
  4. När du har gjort ett val trycker du på alternativet Dela eller Skicka för att påbörja överföringen.
  5. I det här fallet måste mottagaren bekräfta åtgärden i sin enhet.
  6. När överföringen har slutförts kommer du att meddelas.

FAQ

Varför kan jag inte använda NameDrop på min iPhone?

Än så länge har Apple inte släppt NameDrop-funktionen offentligt. Användare kan dock förvänta sig att den här funktionen kommer att rullas ut senare i år.

Dela dina uppgifter när du är på språng!

Att dela kontakter har aldrig varit enklare, tack vare NameDrop-funktionen integrerad med iOS 17-uppdateringen. Dagarna av att noggrant skriva eller manuellt ange kontaktuppgifter är förbi. Med NameDrop kan du enkelt utbyta information, så att du aldrig missar en möjlighet att hålla kontakten.

Tack för att du läste. Ta en stund att släppa dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Läs mer:

  • Hur man laddar ner watchOS 10 developer beta på Apple Watch
  • Hur man laddar ner och installerar iOS 17 utvecklarbeta på iPhone
  • Bästa iOS 17-funktioner och enheter som stöds

Författarprofil

Yash

Hemsida

Yash är en driven individ med en passion för teknik och dess inverkan på vår värld. Hans mål är att utbilda och informera andra om de senaste framstegen inom teknik och hur de kan gynna samhället. I konsonans är han djupt hängiven av anime och Marvel Cinematic Universe, om inte skrivande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here