Hur man köper en Xiaomi-telefon i USA

0
76
androidpit xiaomi mi 9t främre toppkamera
© NextPit

Eftersom Xiaomi fortsätter sin europeiska expansion och tar marknadsandelar i Spanien, Italien, Storbritannien och Frankrike, undviker fortfarande en enorm marknad det kinesiska varumärket – USA. Talet om enheter som kommer till USA har funnits i flera år men har inte blivit verklighet. Det betyder dock inte att du fortfarande inte kan köpa en Xiaomi-telefon i USA. Så här gör du.

Du kan hitta fler videor om aktuella tekniska ämnen på vår videosida.

Viktiga saker att tänka på först

Det första du måste tänka på är om Xiaomi-modellen du vill köpa kommer att fungera på din operatörs LTE-frekvenser. Inte alla Xiaomi-telefoner har rätt 4G-band för att fungera med amerikanska operatörer, så se till att du gör den lilla läxan innan du hämtar en. En bra sida för att kontrollera om telefonen du har koll på kommer att fungera med din operatör är den här.

androidpit xiaomi mi 9t full front

Se till att Xiaomi-enheten du vill ha kommer att fungera med din amerikanska operatörs LTE-frekvenser / © NextPit

Observera också att Google Play Store inte är förinstallerad på vissa Xiaomi-enheter som säljs direkt från Kina, så var medveten om det innan du investerar i en. Naturligtvis har Xiaomi-enheter som säljs på vissa marknader Play Store installerad och det finns sätt att få den installerad manuellt. Tänk bara på det när du väljer en webbplats för att köpa en Xiaomi-enhet. Det är alltid värt att leta efter den globala versionen av alla Xiaomi-enheter du planerar att importera till USA.

  • Xiaomi: den här lilla jätten är här för att utplåna konkurrenterna

Var kan man köpa Xiaomi-telefoner i USA

Det första stället att ta en titt är mi.com där du kan välja ditt leveransland från en rullgardinslista och se vilka enheter och tillbehör som finns tillgängliga i din region. Webbplatsen också en riktigt bra översikt över telefonerna, så du kan göra lite research och se vilken du vill köpa. Xiaomi har också lanserats i Storbritannien, så du kan kolla priser på Brittisk hemsida och använd det som en guide för vad du borde betala på andra sidan Atlanten.

AndroidPIT mi com köpguide

Mi.com är inte live för USA än, men det kan bli snart / © NextPit

När du vet att du vill köpa en Xiaomi-telefon i USA är nästa steg att hitta en onlineåterförsäljare som säljer den. Du kan alltid kolla Amazon.com eller eBay.com för att se om någon av dessa sajter har erbjudanden tillgängliga, men det bästa är att leta upp en av de större återförsäljarna som kommer att skicka en Xiaomi-enhet till USA. Observera att vissa återförsäljare tar extra betalt för leverans till USA.

Newegg

Newegg.com är en av de mest populära onlineåterförsäljarna för att köpa Xiaomi-enheter. Newegg har massor av Xiaomi-enheter i lager och är en fantastisk onlineåterförsäljare med några enorma rabatter tillgängliga. Just nu kan du köpa en Xiaomi Redmi Note 7 för under 200 $. Du kan också få den mycket imponerande Xiaomi Mi 9T Pro med 6 GB RAM och 128 GB internminne för under $380.

AndroidPIT xiaomi mi 9 se-knappar

Det finns gott om pålitliga onlineåterförsäljare för att köpa en Xiaomi-enhet / © NextPit

Oppomart

Oppomart.com är en annan massiv online-återförsäljare för inte bara Xiaomi-enheter, utan andra svåra att få tag på telefoner som OnePlus 2. Oppomart har också regelbundet försäljning online, så du kan också köpa en Xiaomi-telefon på rea. Idag kan du få en Xiaomi Mi 8 Pro för $379. Det godaste erbjudandet på Oppomart just nu är en Xiaomi Mi Mix 3 för ett galet lågt pris av $319.

TinyDeal

TinyDeal.com är en annan massiv kinesisk online-återförsäljare värd att kolla in eftersom de också levererar till USA. De har till och med en engelskspråkig webbplats vilket är trevligt.

AndroidPIT xiaomi redmi 7 chin

Du kan ha din egen Redmi 7 för så lite som $140 / © NextPit

Banggood

Banggood har en snyggt uppsatt sida på engelska och skickas även till USA. Banggood är också välkänt för att erbjuda kraftigt rabatterade telefoner, inklusive de från Xiaomi. Just nu kan du ta en Xiaomi Mi9 Mi 9 SE global version för $309.

AndroidPIT Xiaomi Shop Barcelona 6435

Med lite ansträngning är det lätt att plocka fram en fantastisk kinesisk smartphone / © NextPit

Flipkart

Flipkart är en enorm onlineåterförsäljare som betjänar Indien. Officiellt skickar Flipkart inte utanför Indien men Indien är ett underbart land med många alternativ för att få saker levererade till (och vidarebefordrade från) en indisk adress. Naturligtvis är den här metoden inte i närheten av lika säker och säker som några av de andra alternativen, så kanske använd detta som en sista utväg (om du inte har vänner i Indien).

Geekbuying

Geekbuying.com är den sista på vår lista över pålitliga ställen att köpa Xiaomi-telefoner, men det borde verkligen inte anses vara det sämsta valet. Geekbuying har ett bra rykte och erbjuder även Xiaomi-telefoner till stora rabatter.

Har du använt en Xiaomi-telefon? Hur köpte du den? Låt oss veta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here