Hur man ser vad någon annan gillar på Instagram

0
8

Kan du kolla någon annans Instagram-gillar? Även om du har använt Instagram ett tag så finns det fortfarande nya saker att lära sig. Det är en enkel plattform vid första anblicken. När du har utforskat appen börjar du bara utforska den under huden och inser hur mycket det finns i den.

Hur man ser vad någon annan gillar på Instagram

Hur man kontrollerar någon annans Instagram-gillar

Från och med oktober 2019 kan du inte längre se någon annans aktivitet från Instagram-appen.

Det brukade vara enkelt att göra detta. Allt du behövde göra var att gå till dina gilla-markeringar, välja fliken Följer så kunde du se folks senaste aktivitet. Men Instagram såg så småningom detta som en kränkning av personlig information, så de lade bort funktionen helt.

Lyckligtvis kan du fortfarande se någon annans Instagram-gillar, men det är ett stort krångel. Så här gör du.

  1. Klicka på den här personens Instagram-profil.
  2. Välj Följer för att se alla profiler de följer.
  3. Klicka på en profil de följer.
  4. Se profilinläggets gilla-markeringar för att se om personen gillade någon av dem.

Obs: En person kan dölja sin aktivitet och göra det omöjligt att se vad de gör. Genom att stänga av showaktivitetsstatusen i Inställningar kan de hindra alla från att spåra deras handlingar.


Avslutningsvis kanske du inte har möjlighet att se andras Instagram-gillar från appen, men du har tillgång till deras följare och kan se vad de gillade! Visst, det är jobbigt, men det gör jobbet om du vill veta vad andra gillar.

Vanliga frågor om Instagram gillar

Kan jag se vad jag har gillat tidigare?

Om du gillade något nyligen och tänkte gå tillbaka för att studera det ytterligare men glömde det, finns det en hel lista över dina gillande som du kan hänvisa till om det inte är synligt. Det är en värdefull funktion som snabbt kan ta dig tillbaka till ett inlägg. Allt du gör är att trycka på din Instagram-profilikon, gå till Inställningar och sedan till Konto -> Inlägg du har gillat.

Fungerar tredjepartsappar som gillar Instagram?

Vissa appar för Google Play Butik och Apple App Store låter dig spåra någons aktivitet. Men många av dessa appar kräver betalning. Dessutom är inte alla appar för Instagram-gilla-spårning legitima. Brottslingar utnyttjar något som många människor önskar och lockar dem till, fyller sin dator med spionprogram eller skadlig programvara. Om du provar en tredjeparts Instagram-gilla-spårare, sök först efter recensioner eller kommentarer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here