Hur man tar med Apples “Live Photos”-funktion till din Android-enhet

0
59
Ta livebilder i Android
Ta livebilder i Android

InShortViral: Få iPhone 6s Live-fotofunktionen på din Android-enhet med hjälp av en cool app utan att behöva rota.

Tills nu måste du ha läst våra massor av coola trick och tutorials som också inkluderar att lägga till olika iOS-funktioner på din Android. Och idag kommer vi här igen med ett coolt trick som du kommer att lägga till den senaste coola funktionen i iOS på din Android-enhet. Som i den senaste Apple-enheten har iPhone 6s Live Photos-funktion i den som användaren kan klicka på GIF-bilder i sin enhet. Och med den här användaren kan du spela in ett litet videoklipp som innehåller GIF av objekt som klickar på bilderna före och efter. Och den här funktionen kan nu också läggas till på din Android. Ja, det är möjligt och detta kan enkelt göras genom att följa den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Hur man tar med Apples “Live Photos”-funktion till din Android-enhet

Metoden är ganska enkel och du kommer att använda en cool Android-app som kommer att ha den här funktionen i den och med den appen kan du klicka på Live Photos på din Android-enhet. Och appen är helt gratis för din enhet. Så följ upp några enkla steg nedan för att fortsätta.

Steg för att få Apples “Live Photos”-funktion till din Android:

1. Först och främst ladda ner och installera den coola appen i din Android-enhet Kamera MX den coola appen som du kommer att använda i din Android för att klicka på Live-bilderna.

2. Nu efter att ha installerat den här appen starta den i din enhet och du kommer att se att kameran kommer att aktiveras.

3. Nu i appen kommer du att se alternativet Live Shots som är exakt samma som Live Photos of iOS och du kommer att använda samma funktion här.

4. Aktivera nu den funktionen från den översta raden i appen och de klickar på bilden som du vill ha som ett Live-foto i din Android.Live Shots 2

5. Nu efter att ha klickat på fotot klicka på miniatyrbilden i det nedre högra hörnet och sedan kommer du att se den klickade bilden.

6. Tryck bara länge på bilden och GIF kommer att börja spela i din enhet och det är exakt samma som i Apple-enheter och du kan också redigera denna GIF-bild fånga tid för att klicka.Live Shots 1

7. Det är det du är klar, nu har du den här funktionen i din Android och kan imponera på dina vänner genom att utforska den här funktionen med dem.

Så ovan handlar allt om hur du tar med Apples “Live Photos”-funktion till din Android-enhet. Med den här metoden kan du enkelt klicka ut några coola livebilder i din android som bara finns i Apple 6s och med appen har du bara den här funktionen i vilken android som helst. Så prova detta idag. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here