Ingenting Telefon (2) Renderingar Visa fler kurvor än telefonen (1)

0
21
NextPit Nothing Phone 1
© NextPit

Nothing Phone (2) är en av de mest efterlängtade telefonerna att lansera under andra halvåret. Efter bekräftelsen av lanseringen i ytterligare länder bygger enheten uppenbarligen upp mer hype än den ursprungliga telefonen (1). Nu har en ny uppsättning påstådda renderingar av telefonen (2) delats, vilket ger mer ljus över de yttre förändringarna.


  • Läs också: Bästa telefoner du kan köpa för mindre än 600 USD

Nothings första telefon (1) som vi recenserade var välkänd för sitt unika Glyph-gränssnitt som består av LED-remsor inkapslade i en genomskinlig baksida. Telefonen (2) bar tydligen detta kärndesignelement över baserat på de avslöjade datorgenererade bilderna.

Ingenting Phone (2) bilder var baserade på en prototyp

Delas av OnLeaks (via SmartPrix), är Nothing Phone (2) avbildad med rundare sidor och hörn, med en anmärkningsvärd inbyggd aluminiumram. Dessutom syns ytterligare kurvor längs kanterna på det bakre glaset och displayen jämfört med de platta panelerna på föregångaren. Dessutom har det rapporterats tidigare att skärmen fastigheter kommer att utökas till 6,7-tum.

Ingenting Telefon (2) design med Glyph-gränssnitt

Ingenting Phone (2) kunde få ett uppdaterat Glyph-gränssnitt och rundare design. / © OnLeaks/SmartPrix

När det kommer till Glyph-gränssnittet verkar det finnas en mindre ansiktslyftning på layouten på LED-remsorna. Den runda röda LED-indikatorn kommer att ersättas av en linje och LED-blixtkomponenten är större. Samtidigt verkar kameralayouten förbli oförändrad med en dubbel modul. Detta tyder på att den brittiska uppstarten inte lägger till en tredje sensor alls bakom.

Ingenting Telefon (2) påstod design i en rendering

Nothing Phone (2) påstådda design med en större display och böjda paneler. / © OnLeaks/SmartPrix

Källan noterade att enhetens övergripande design är enligt den tekniska enheten. Så det ger en möjlighet att det slutliga utseendet kan skilja sig från det som för närvarande visas i dessa bilder.

Ingenting nämnde att telefonen (2) kommer att lanseras i juli och kommer att drivas av en Snapdragon 8+ Gen 1-kretsuppsättning istället för den senaste Snapdragon 8 Gen 2. Företaget lade också till att den kommande Android-telefonen kommer att få upp till 3 större OS-uppgraderingar och fyra år av säkerhetsuppdateringar. Det är fortfarande oklart hur mycket telefonen (2) kommer att kosta vid lanseringen.

Gillar du det påstådda utseendet på Nothing Phone (2)? Dela dina tankar i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here