iPad 10-läckan tyder på att surfplattan kan stödja Apple Pencil 2

0
76
NextPit Apple iPad Air
© NextPit

Apple iPad 10 (2022) kan tillkännages i oktober tillsammans med Pro-modellerna. Enligt rykten kommer nästa ingångs-iPad att ge anmärkningsvärda förbättringar som en större skärm och uppfräschad design. Men en ny läcka tyder på att den också kan ge stöd för Apple Pencil 2, vilket äntligen förbättrar dess skrivfunktioner.

TL;DR

  • Ett fodral från tredje part för iPad 10 (2022) ger en antydan om Apple Pencil 2-kompatibilitet.
  • Nästa instegs-iPad kan ha en snabbare processor och större skärm.
  • Apple förväntas presentera den nya iPad (2022) lineupen denna vecka.

En Twitter-användare vid namn Roeeban har upptäckt ett foliofodral från tredje part för den påstådda iPad 10:e generationen i Target. Förutom att bekräfta närvaron av den 10:e generationens iPad, indikerar förpackningen även surfplattans kompatibilitet med Apple Pencil 2. Omvänt stöder förra årets iPad 9 bara den ursprungliga Apple Pencil.

  • Missa inte: Bästa hopfällbara smartphones som kan förvandlas till surfplattor

Baserat på bilderna lagras Apple Pencil 2 på den övre delen av surfplattan i liggande läge. Detta berättar vidare att den här sidan av iPad skulle kunna användas för att trådlöst ladda pennan som liknar iPad Pro-surfplattorna. Dessutom visar den den nya ovala kameraön i iPad 10 som först sågs från de inofficiella renderingarna som dök upp tidigare.

Apple Pencil 2-stöd för iPad 10 läcka

Tredjepartsfodral för den kommande Apple iPad 10 / © Twitter/u/roeeban

iPad (2022) andra funktioner och specifikationer

Tyvärr specificerade inte fallets upptäckt andra rykten om Apples nästa budget iPad. Det rapporterades tidigare att Lightning-porten kommer att ersättas av en USB-C. Dessutom kan Apple också flytta om den främre kameran såväl som TouchID. Slutligen kan surfplattan också dra nytta av den snabbare A14-chipset och 5G-anslutning.

Bloombergs analytiker och läckare, Mark Gurman, tror att Apple kommer att avslöja iPad (2022) tillsammans med 12,9 och 11-tums iPad Pro den här veckan. Istället för att hålla ett event planerar Cupertino-jätten ett vanligt pressmeddelande.

Kommer tillägget av Apple Pencil 2-kompatibilitet att öka chansen att du köper nästa iPad? Låt oss höra dina svar i kommentarsfältet, vi lyssnar.

Källa:
Roeeban, MacRumors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here