LG Smart Watches-bilder läckte online, släpps i februari!

0
34
LG Smart Watches-bilder läckte online, släpps i februari!
LG Smart Watches-bilder läckte online, släpps i februari!

Vi vet alla att Mobile World Congress (MWC) kommer upp i februari 2017 i Barcelona. Så vi har sett läckor av Samsung Galaxy S8, Sonys fem nya smartphones, etc. Vi har fått ytterligare en nyhet om LG Smart Watches som också kommer att släppas i februari.

LG Smart Watches-bilder läckte online, släpps i februari!

En kille vid namn Evan Blass tog till Twitter och avslöjade bilder på kommande LG Smart Watches – LG Watch Style och LG Watch Sport. Det sägs att klockorna kommer att köras på Android Wear 2.0. Kolla in bilden som twittrats nedan-

//platform.twitter.com/widgets.js

Så nu uppstår frågan, vad kan vi förvänta oss att se i dessa nya smartklockor? Tja, i båda klockorna kommer du att ha 4 GB lagring, cirkulära OLED-skärmar, Bluetooth-funktion och Wifi. Det sägs att LG Watch Style kommer att komma med 1,2 tum 360X360 pixlar cirkulär skärm. Den kommer att ha 512 MB RAM, och batterikapaciteten kommer att vara 240 mAh.

När det gäller den andra klockan är Sport inställd på att bli en större klocka med 1,38 tums cirkulär skärm på 480X480 pixlar. Den kommer att ha en batterikapacitet på 430 mAh, och den kommer att ha 768 MB RAM. Det sägs också att klockan kommer att ha LTE-stöd, GPS, pulssensor och NFC-radio också.

Klockan är redo att släppas den 9 februari, tillsammans med lanseringen av Android Wear 2.0. Vi kommer att få mer information om dessa klockor i februari. Låt oss se vad dessa nya LG Smart Watches har för folket! Är du exalterad inför släppet? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here