Microsoft lanserar GPT-4 nästa vecka med AI-videofunktion

0
9

Microsofts tjänstemän har bekräftat vissa detaljer om den ryktade GPT-4, inklusive dess releasedatum och större uppgradering. Och enligt detaljerna kommer det inte att ta månader eller veckor att komma fram.

Visst kan vi förvänta oss att det är mer avancerad än ChatGPT och GPT 3.5, men som informationen uttrycks om det verkar det mycket bättre än våra förväntningar eftersom det kommer att vara multimodalt. Låt oss fördjupa oss i detaljerna nedan.

Öppna AI:s GPT-4 för att ha multimodala språkmodeller

Microsoft lanserar GPT-4 nästa vecka med AI-videofunktion

GPT-4 AI-tekniken, efterföljaren till GPT-3 AI-tekniken som driver populära ChatGPT, kommer att utvecklas av Öppna AIoch lanseringen kommer att äga rum denna vecka.

Och det finns ingen väg att tvivla på denna information som den avslöjades av Andreas BraunCTO för Microsoft Tyskland, i ett evenemang som heter “AI i fokus – Digital Kickoff“.

Som vi alla vet tillåter AI-drivna ChatGPT och Bing Chat för närvarande bara textinmatningar att interagera med användare, och den visar också alla svar och resultat i form av text, och det kan snart ändras.

Med multimodala möjligheter kommer GPT-4 att tillåta användare att interagera med olika metoder som text, bilder, ljud och kanske till och med videor också.

Till exempel kommer den att kunna transkribera ljudfilen och kan extrahera texten från den givna bilden.

Dessutom kommer denna GPT-4 att ha förmågan att generera AI-videor med den givna texten av användare, vilket också kommer att vara den primära funktionen i ChatGPTs kommande app.

Med alla dessa funktioner kommer det att finnas några andra förbättringar, som att generera mänskliga svar, ge resultat snabbare och mer.

Tidigare avslöjade Microsoft också att det korsade 100 miljoner dagliga aktiva användare på sin Bing-sökmotor. Den främsta anledningen till denna framgång är den nyligen lanserade Bing Chat som drivs av GPT-3.5.

Dock, Andreas Braun har inte nämnt något om GPT-4-implementering i Bing Chat, så vi kan inte säga exakt när dess användare kommer att få alla de funktioner som vi nämnde ovan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here