Mobvois nya TicWatch GTH 2 är designad som en Apple Watch

0
38
Mobvoi Ticwatch GTH 2 prislanseringsspecifikationer apple watch style
© Mobvoi

Mobvoi har lanserat en uppdatering av sin smartklocka på ingångsnivå. Den nyligen tillkännagivna TicWatch GTH 2 plockar upp de flesta funktionerna i sin föregångare. Även om den bara erbjuder några få ändringar, är Mobvois nya smartklocka fortfarande betydligt billigare än andra alternativ på marknaden.

TL:DR

  • Mobvois billiga TicWatch GTH 2 lanseras i Kina för cirka $60 pris.
  • Den har en större skärm och en ny sömn-AI-tränarapp.
  • Mobvoi bekräftade inte om TicWatch GTH 2 kommer att släppas globalt och för hur mycket.

TicWatch GTH 2 kommer med samma squircle form som den första generationens TicWatch GTH. Detta efterliknar Apple Watch Series 7:s design inklusive metallfodral och digital pusher på höger sida. GTH 2 levereras med en 10 procent bredare LCD-pekskärm som nu mäts till 1,72 tum och skyddas av ett 2,5D härdat glas. Du kan ta med smartklockan för utomhusaktiviteter eller simning eftersom den har en IP68 vattentät klassificering och 100+ sportlägesval.

  • Missa inte: Bästa Samsung Galaxy smartwatches

Mobvois PPG-sensor möjliggör kontinuerlig hjärtfrekvens, SpO2 och andningsspårning. Hudtemperatursensorn är fortfarande tillgänglig samtidigt som den tillhandahåller temperaturövervakning dygnet runt, vilket kan vara till hjälp under pandemin. Vad som är nytt är AI Sleep Coach som används för att hantera sömnkvaliteten. Ännu viktigare är att TicWatch GTH 2 har fristående sömnljud tillgängliga för att hjälpa användare som har svårt att sova.

Mobvoi Ticwatch GTH 2 smartklocka

Mobvois TicWatch GTH 2 har 1,72-tums LCD-skärm och Appe Watch-liknande design / © Mobvoi

Batteritiden på klockan är oförändrad med en 10-dagars rating vid blygsam användning. Liksom på TicWatch GTH Pro saknas fortfarande den inbyggda GPS:en. Men det är inte en deal breaker med tanke på enhetens prisvärdhet. Istället finns Bluetooth 5.2 tillgängligt som stöder att svara på röstsamtal och meddelanden tillsammans med musikkontroll och AI-assistent. Slutligen körs TicWatch GTH 2 på ett anpassat RT OS till skillnad från den kommande TicWatch Pro 4 som körs på Wear OS 3.

Mobvoi TicWatch GTH 2 kostar runt 60 $ i Kina. Det finns ännu inget besked om företaget kommer att släppa det globalt. Vi kommer inte att bli förvånade om smartklockan tar sig till utanför företagets hemmaplan med tanke på att nuvarande TicWatch GTH och GHT Pro redan finns tillgängliga i många regioner inklusive USA.

Tycker du att Mobvoi borde lägga till en AMOLED-skärm och alltid-på-funktion på sina budget TicWatch smartwatches? Slå till oss i kommentarsfältet.

Via: GizmoChina
Källa:
TMalla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here