Motorola Razr+: Nya informationsytor på den hopfällbara förväntade batterikapaciteten

0
6
NextPit Motorola Razr 2022
© NextPit

Tidigare läckor tyder på att nästa generations Motorola Razr håller på att bli en större uppgradering än förra årets Razr 2022. Dock kan clamshellen, som förväntas heta Razr+ 2023, fortfarande få den kortare änden av stickan med en besvikelse batterikapacitet som är långt ifrån vad Galaxy Z Flip 4 eller dess föregångare erbjuder.

Den kommande hopfällbara enheten från det Lenovo-förvärvade företaget kommer att lanseras snart, med en täckskärm på hela skärmen tillsammans med en dold frontkamera. Nu lyser ny information mer ljus på Motorola Razr+ 2023, och det verkar som att detta inte inbjuder till jubel från fansen.

  • Läs också: Det här är de bästa hopfällbara smartphones att köpa 2023

Enligt MySmartPrice kommer Razr+ 2023 med ett 2 850 mAh batteri, vilket är ett stort steg ned från den nuvarande kapaciteten på 3 500 för Razr 2022 som vår Matt granskade eller nästan hälften av Oppo Find N2 Flips 4 300 mAh. Källan tillade att den hopfällbara kommer att behålla 30W-laddningen. Det har inte specificerats varför Motorola minskar batteristorleken på nästa Razr.

Motorola Razr+ 2023

Motorola Razr+ 2023 / © Twitter/u/evleaks

För att sätta i kontrast, den faktiska batteritiden för Motorolas Razr 2022 släpar redan jämfört med Galaxy Z Flip 4. Därför skulle det vara en dum tanke för Motorola om dessa batteridetaljer verkligen stämmer. Likaså är det möjligt att denna information kan vara felaktig på något sätt, som att det kommer att finnas en design med dubbla batterier på korten som liknar OnePlus 11.

En heltäckande Motorola Razr på gång också?

Samtidigt bekräftar samma uttag att Razr 2022 antar en osynlig selfiekamera i okänd upplösning. Det skulle göra Motorolas clamshell till en av få smartphones som är utrustad med en kamera under panelen tillsammans med Galaxy Z Fold 4 (recension) och Samsungs tidigare fullvikbara enheter.

Det rapporterades förra året att det faktiskt finns två Motorola hopfällbara modeller som kommer att lanseras i år. Inte bara det, utan det antas att Razr+ 2023 hänvisas till som en enhet som använder ett kodnamn Juno medan den andra internt kallas Venus. Tyvärr förblir detaljer om den senare tunna på marken. Men det närmaste antagandet kan formuleras är att det kan vara en helt vikbar version.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here